Philips 160E1SB

Monitorul LCD Philips 160E1SB are un preț bun Vezi prețul special de azi » și este un monitor ieftin și bun de la Philips. Un model ceva mai mare e Philips 226V3LAB. Este unul simplu și ușor de montat. Nu are „flic flacuri” și diferiți conectori inutili, ci are doar VGA pentru conectarea la laptop sau comp. E pentru persoanele care nu sunt pasionate de jocuri care au nevoie de ecrane cu un timp de răspuns mic (2-5 milisecunde) și poate fi folosit cu succes în vizionarea filmelor High Definition.

Poze

Din față
Logo

Specificații tehnice

Philips 160E1SB are un ecran de 15,6 inci și este mai mare decât un ecran al unui monitor CRT de 17 inci. Rezoluția este una HD, adică 1366 pe 768 pixeli. Nu are tuner TV sau boxe integarte, dar poate fi montat pe perete.

Păreri pro și contra

Pro: 160E1SB este extrem de ieftin, de o calitate bună, are 2 ani garanție, e mic și bun. O chestie foarte utilă este montarea pe perete, iar difuzoarele integrate ar fi fost inutile deoarece nu se compară cu un sistem 2.1 decent. Tunerul TV ar fi fost util pentru cei care ar fi vrut să-l folosească pe post de monitor/TV, deci și pentru a viziona posturi TV.
Contra: totuși dacă ecranul era de 18,5 era mai bine. Dar, dacă intenționați să-l folosiți la birou este extrem de bun și la 15,6 țoli deoarece la birou nu cred că vă duceți să vă uitați la filme, ci să lucrați.

Concluzie

Acest monitor LCD Philips 160E1SB este unul ieftin cu ecran LCD și va fi apreciat de cei care vor un monitor ieftin ori vor să facă trecerea de la CRT la LCD. Cred că filmele HD se vor vedea fără probleme, sacadări sau pierderi, deși timpul de răspuns este unul de 8 milisecunde.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Philips 160E1SB”

  1. Ecranul sa sti ca e bun chiar daca e mai mic. Mie nici nu-mi trebuia mai mult ca oricum e wide. Ai ghicit bine ca e mai mult pentru cei care fac trecerea de la Crt la Tft deoarece eu am trecut de la un Cdt de 17 inci.

  2. Pentru birou este bun unul de 15 inci, însă pentru vizionat de filme era bun unul mai mare.

  3. Multa lume zice ca 15.6 inci este prea putin dar nu este asa deoarece toate laptopurile au 15,6 inci si nimeni nu se plange ca au ecrane mici. Iar la acest pret nici nu cred ca poti comenta ceva mai ales ca e vorba de un Philips… Philips 160E1SB

Comentariile sunt închise.