Philips 226V3LAB

Spre deosebire de vechile modele, acest monitor LED Philips 226V3LAB de 21.5 inci are un design mult mai elegant și aici fac referire la cât de subțire e și cât de bine arată. Vine ca alternativă la modelul de 15 Philips 160E1SB. Dar mulți l-ar alege doar pentru rezoluți 1080p care e foarte bună pentru un ecran așa de mic. Însă nu înțeleg de ce nu are intrare HDMI că doar are rezoluție Full HD, dar vine cu DVI și VGA. Deci se adresează mai mult posesorilor de calculatoare și mai puțin celor care au console sau care doresc să vizioneze filme 1080p. În rest specificații tehnice sunt excelente, luminozitate bună, contrast bun pentru un LED și altele. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » deci nu aveți nevoie de un buget exagerat.

Poze

Din față
Foarte subțire

Specificații tehnice

Aici vorbim despre un ecran cu tehnologie LED care după cum bine știți are un consum redus de energie (maxim 20 W), contrast dinamic foarte mare (10 milioane la 1) și un număr mare de culori (16.7 milioane) care sunt mai vii decât pe LCD-urile clasice. Acesta are o rezoluție 1920 cu 1080 pixeli la o diagonală de 21.5 inch, un contrast tipic de 1000 la 1, iluminare 250 cd/mp, aspect imagine 16 pe 9, unghiuri de vizibilitate de 170 și 160 de grade pe orizontală și verticală etc. Deci e destul de performant până aici.

Philips 226V3LAB vine și cu o mulțime de standarde cum ar fi TUV/GS, WEEE, UL/cUL, SEMKO, SASO, GOST, FCC și BSMI. Dacă alegeți acest 226V3LAB veți beneficia de intrări VGA și DVI și de boxe integrate de 1.5 W fiecare. Având în vedere că nu e și televizor, nu vine cu tuner TV incorporat și se pare că nu are nici VESA dar are securitate Kensington (antifurt).

Dacă plănuiți să jucați niște jocuri pe acesta, trebuie să știți că are un timp de răspuns de 5 ms care e unul destul de bun. Philips 226V3LAB cântărește undeva la 2.8 kilograme și e un model foarte subțire că doar e LED.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri:  226V3LAB arată foarte bine, specificațiile tehnice decente dacă le raportăm la preț, meniu ușor de utilizat, consum mic comparativ cu un LCD, e ușor, luminozitate mare, contrast ridicat etc.

Minusuri: nu înțeleg de ce nu are HDMi și montare VESA deoarece are rezoluți foarte mare și suportul e detașabil.

Concluzie

Monitorul LED Philips 226V3LAB e un model reușit dar se putea și mai bine, dar la un așa preț nu prea veți găsi alternative cu HDMI și să provină și de la un producător cu experiență în domeniu.

Te-ar mai putea interesa