Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Panasonic FullHD HDC-SD80

Această cameră video Panasonic FullHD HDC-SD80 aș putea spune că vine ca o alternativă la HDC-SD40 sau HDC-HS80EP9K (e mai mult pentru profesioniști). O recomand deoarece nu are un preț prea mare, poate înregistra Full HD, are zoom foarte bun (chiar și la microfon) și suportă cele mai populare carduri de memorie. Are un preț bun Vezi prețul special de azi și e de recomandat pentru amatori.

Poze

Din pozele de jos vă puteți face o părere despre cum arată acest aparat și de cât de mic e.

De aproape

E mică

Specificaţii tehnice

Panasonic FullHD HDC-SD80 e o cameră cu 1,5 megapixeli și senzor de tip MOS. Înregistrarea se face pe memorii SD, SDXC sau SDHC în format MPEG4 la calitate maximă care poate fi 1080p. Aparatul poate și fotografia în format JPEG. Zoom-ul optic e de 34x, iar cel digital e undeva la 90x. Ambele combinate ar putea scoate undeva la 2000. Înregistrarea se face cu sunet și nu orice sunt ci pe două canale, iar un lucru bun e că se poate face zoom la sunet, adică are zoom mic. Ecranul aparatului are 2,7 inci și are undeva la 230 mii de puncte. Deci, rezultatul filmării sau fotografierii poate fi admirat și pe LCD. Rezultatul ar putea fi admirat și pe un televizor sau laptop deoarece camera are porturi HDMI, AV out și USB. Consumul de curent e de 7,7 W când se încarcă și 4,4 W când se înregistrează.

Păreri pro şi contra

Pro: poate filma FullHD, suportă carduri populare, nu costă mult, zoom-ul e impresionant și are conexiuni utile pentru a arăta filmările celor dragi pe un HDTV sau un alt aparat compatibil.
Contra: nu am obiecții al achiziționarea unui astfel de aparat.

Preţuri (cel mai mic preţ)

1749 lei e un preț aproximativ pentru camera din această recenzie. Sunt și modele ieftine, dar nu pot filma 1080p, ci doar 720p, dar diferența dintre cele două formate e foarte mare… din punct de vedere calitativ. HDC-SD40 și HDC-HS80EP9K sunt două alternative destul de bune. Prima are cam același preț, pe când a doua are un preț ceva mai mare, dar are hard de 120 de giga. Modelul cu hard integrat e mai mult pentru cei care vor ceva mai deosebit.

Concluzie

Recomand un Panasonic HDC-SD80 celor care vor o cameră ieftină și capabilă cu ajutorul cărora să-și imortalizeze amintirile din diferite “expediții”. Calitatea maximă e caracteristică filmelor Blu-ray și zic că e ceva inedit să deții un aparat cu capabilități de înregistrare 1080p.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • dan

    Un senzor de 1.5 megapixeli (1.12 efectivi) nu va scoate niciodata 1080p.
    Pentru asta ar trebui un senzor de 2.1 megapixeli.
    Camera asta filmeaza maxim 1080i, si e pacat ptr ca nu are optiunea de a filma macar 720p, care e mai ok decat 1080i, mai ales cand filmezi subiecti in miscare.

Lasă un comentariu