Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Olympus SZ-10

Pentru cei pasionați de fotografie am să le recomand aparatul foto digital Olympus SZ-10 care este unul compact. Normal că nu poate fi comparat cu E-PL3 pe partea de performanță sau cu PEN E-P1 pe partea de design, dar e ieftin și are un zoom optic de 18x. Are foarte mult lucuri care l-ar recomanda, iar acestea ar fi obiectivul performant, rezoluția mare, filmarea HD.. Prețul bun Vezi prețul special de azi

Poze

Lateralul

Din față

Specificaţii tehnice

Olympus SZ-10 este un aparat care impresionează prin senzorul CCD de 14 megapixeli și prin zoom-ul optic de 18x. Datorită senzorului, rezoluția maximă a unei imagini e de 4288 pe 3216 puncte, iar calitatea maximă a unui clip (da, poate filma) e de 720p. Pozele sunt salvate în format jpeg iar clipurile sunt înregistrate în formatul mpeg4.
După ce luați fotografiile puteți să le admirați pe un ecran LCD de 3 inc din dotare sau pe un calculator/televizor deoarece aparatul are conexiuni USB și HDMI. Pozele și videoclipurile sunt salvate pe memoria internă sau pe carduri de tip SD, SDHC sau SDXC de maxim 32 de giga. Memoria internă are o capacitate foarte mică de până în 50 mega dar aparatul de față vine la un magazin online cu card de 4 giga cadou. 😉

Păreri pro şi contra

Pro achiziția lui sunt fotografierea 3D (pentru efect dinamic și ceva mai realist), zoom-ul optic puternic, posibilitatea filmării la înaltă definiție și senzorul puternic.
Contra achiziției ar fi imposibilitatea de a filma FullHD. Dar imposibilitatea de a filma Full HD însemnă că nu o să fiți tentați să umpleți prea repede cardul de memorie.

Concluzie

E foarte bine că SZ-10 are multe funcții utile și una ar fi Beauty mode prin care nu o să mai aveți nevoie de Photoshop pentru a vă retușa pozele deoarece aparatul va îmbunătăți (dacă pot supune așa) aspectul dumneavoastră prin acest mod. Un alt lucru interesant e faptul că e un aparat foarte mic chiar dacă are un obiectiv cu zoom 18x și e zoom optic.
Alături este un review video care vă va demonstra că aparatul e destul de bun chiar dacă nu filmează 1080p. (Adevărul e că la 720p aveți mai mult loc pe card decât la 1080p.)

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu