LG 47LW650S

Televizorul LED 3D LG 47LW650S de 119cm cu suport FullHD e un model nou de televizor 3D care are caracteristici impresionante cum ar fi diagonala mare, tuner HD și player integrate, TruMotion de 200Hz și conexiuni de rețea. Aș putea spune că e asemănător cu 2LW570S deoarece are cam aceleași detalii tehnice mai puțin dimensiunea diagonalei.
Prețul e unul caracteristic televizoarelor premium, adică preţul bun Vezi prețul special de azi » și ar trebui precizat că mărimea ecranului își pune amprenta asupra acestuia.

Poze

Cât e de mare
Din față

Specificaţii tehnice

LG 47LW650S e un nou televizor cu tehnologie 3D și LED care stă destul de bine și la capitolul sunet deoarece are două difuzoare de 10W RMS fiecare cu caracteristici superioare de sunet cum ar fi Voce Clară 2, Reglare inteligentă a volumului și Infinite 3D Surround.
Ecranul e unul de 119 centimetri cu tehnologie Edge LED și un timp de răspuns de 2 milisecunde. Calitatea imaginii e Full HD datorită rezoluției de 1920 pe 1080 pixeli. Luminozitatea e de 400 candele pe metru pătrat, iar contrastul e de 9 milioane la 1. Legat de imagine cred că ar trebui să precizez câteva funcții sau caracteristici cum ar fi conversia automată din 2D în 3D, TruMotion 200 Herți, Picture Wizard 2 si multe altele.
Are tuner digital adică HD (DVB-C) și tuner DVB-C, iar playerul integrat e destul de capabil și banuiesc că nu va avea probleme cu redarea mkv-urilor care sunt specifice filmelor Blu-ray.
Pe partea de conectori are slot CI, conexiuni de rețea, USB, HDMI și altele. Conexiunile de rețea sunt LAN și WLAN deoarece e un televizor wireless ready.

Păreri pro şi contra

Pro: 47LW650S are ultima tehnologie în el și calitatea imaginii e foarte bună datorită suportului 1080p, ecranului LED și ratei de refresh bune.
Contra: prețul cam mare.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Costă undeva la 5439 lei și mai mult ca sigur că în perioada următoare 47LW650S se va ieftini dacă vor apărea ceva oferte de genul celor TVA-ul înapoi.

Alternative

2LW570S ar putea fi considerată o alternativă dacă sunteți în căutarea a ceva mai ieftin. Are cam aceleași specificații, dar ecranul e mult mai mic și se vede diferența.

Concluzie

LG 47LW650S e un televizor dotat cu de toate și vi-l recomand dacă vreți o noutate foarte performantă. Televizorul poate fi controlat chiar și de la un telefon și mai multe o să vedeți din clipul de mai jos care e un mic review video, dar nu în românește.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „LG 47LW650S”

  1. Sunt interesat sa achizitionez un TV LG 47″ LED 3D cu conversie 2D- 3D si cu conexiune la internet (utilizare SKYPE sau navigare si play you tube).
    Ce mi-ati recomanda intre LG 47LW650S si LG47LW659S ?
    Care dintre acestea este mai performant si prin ce se diferentiaza?

  2. LG 47LW650S ar fi o variantă bună deoarece e prezentă în magazinele româneşti. Celălalt model nu ştiu ce poate deoarece nu am avut ocazia să-l „admir”.

Comentariile sunt închise.