LG 32LW570S

Un nou televizor LED 3D ieftin e acest televizor LED 3D LG 32LW570S de 81 centimetri. E foarte asemănător cu LG 32LW5500 și are un preț bun Vezi prețul special de azi », faptul că este un TV 3D, ecranul LED, diagonala de 81 centimetri, contrasul mare, luminozitatea decentă, ecranul cu suport FullHD, conexiunile de rețea și designul care e destul de reușit.

Poze

TV LED 3D LG 32LW5500 0
Pornit
TV LED 3D LG 32LW5500 1
Per ansamblu

Specificaţii tehnice

Modelul 32LW570S de la LG este un televizor care înglobează tehnologii ca LED și 3D. Sunetul lui 32LW570S este destul de impresionant deoarece are două difuzoare de 10W fiecare și acest sunet e cu suport Voce Clară Infinite 3D Surround și are decodor Dolby Digital. Ecranul lui 32LW570S e de tip Edge LED și trebuie spus că are o diagonală de 81 centimetri care afișează fără pierderi de detalii filmele Blu-ray deoarece are suport Full HD. Ca și conexiuni, 32LW570S are HDMI, USB, pentru rețea și altele. USB-urile sunt pentru playerul multimedia care mă gândesc că nu va avea probleme cu redarea formatului mkv (specific pentru filmele Blu ray), iar HDMI-urile pot fi folosite pentru a reda de pe camere digitale imagini direct pe ecranul acestui HDTV. HDMI-urile sunt utile și deoarece prin funcția Simplink pot fi controlate cu o singură dispozitive compatibile LG Simplink conectate la HDMI.

Păreri pro şi contra

Pro: arată destul de bine deoarece are design LG Infinia, tuner digital și player multimedia integrate, are conexiuni de rețea cum ar fi wireless (e Wireless Ready) și LAN pentru conectarea la alte dispozitive sau la o rețea.
Contra: era interesant dacă imaginea avea o rată de reîmprospătare de peste 100 Hz, adică undeva la 200 Hz.

Preţuri

2549 lei este unul dintre cele mai mici prețuri pentru un TV 3D cu ecran LED și conexiuni de rețea. Pentru cei care vor cel mai bun preț trebuie să spun că poate vor apărea și variante resigilate ale lui LG 32LW570S, dar nu cred că va cumpăra cineva un TV cu un pixel mor în mijlocul ecranului deși ar f imai ieftin cu vreo 200-500 lei. Ca alternativă aș putea recomanda un 32LW5500 care e tot un TV 3D de la LG și are detalii tehnice și prețuri asemănătoare.

Concluzie

Dacă vrei un televizor de ultimă generație atunci televizorul LED 3D LG 32LW570S ar fi una dintre cela mai bune alegeri deoarece arată bine și are tehnologie de ultimă generație pentru conectarea sa la Internet, pentru vizionarea filmelor Blu-ray, programelor TV în format HD și jucarea jocurilor de pe console la o calitate excepțională fără sacadări.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „LG 32LW570S”

 1. super articolul ..miam si luat un astfel de televizor…am cateva intrebari
  1. netcast cum post sa il folosesc sau sal in pun pe televizor ..am vazut ca prin el pot sa vad filme hd etc
  2. la smart tv premium cum pot sa imi pun si altceva inafara de portal.ro youtube.com .. am vazut ca sunt si canale de televiziune hd mai ales filme noi sau 3D
  3. pot sa conectez un mous sau tastatura daca nu am telecomanda lg magic motion??

  multumesc anticipat

 2. 1. NetCast e un serviciu care presupune că ai acces la site-uri gen CinemaNow, YouTube sau Netflix.
  2. Pentru mai multe funcții și alte site-uri trebuie să descarci aplicații de pe LG Apps.
  3. Referitor la conectarea de tastatură și mouse, asta ar trebui să fie posibil, dar nu pot spune cu certitudine deoarece s-ar putea să nu suporte orice tip de tastatură cu sau fără fir. Dacă nu merge atunci scrie „device not supported”.

Comentariile sunt închise.