LG 42LW5500

Televizorul LED 3Dimensiona LG 42LW5500 e foarte similar lui 42LW4500 (care nu are suport Smart TV) și ar fi recomandat de conexiunile pentru rețea, tunerul HD integrat, playerul multimedia, suportul 1080p și designul reușit. Prețul nu e așa de mare având în vedere că e un TV 3D cu un timp de răspuns de 2 milisecunde și un ecran LED de 106 centimetri (de peste 1 metru). Astfel, Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Pornit
Per ansamblu

Specificaţii tehnice

LG 42LW5500 e un televizor cu suport 3D și LED. Adevărul e că acest TV e unul Smart, adică un Smart TV. Sunetul e de nota 10 deoarece are un sistem audio Dolby Digital cu o ieșire de 10 W pe difuzor. Ca niște caracteristici superioare ar trebui menționate Vocea Clară 2, Infinite 3D Surround, reglarea inteligentă a sunetului și Decodorul Dolby Digital. Ecranul lui 42lw5500 e de 42 inci, adică 106 centimetri, și e un LCD iluminat cu leduri sau un Edge LED. Timpul de răspuns e de două milisecunde, iar calitatea imaginii e Full HD datorită rezoluției de 1920 pe 1080 pixeli. (Astfel televizorul suportă redarea filmelor Blu-ray fără pierderi de detalii). Alte detalii despre imagine ar fi luminozitatea de 400 candele pe metru pătrat, contrastul dinamic de 5 milioane la 1 și posibilitatea conversiei din 2D în 3D. Ca niște caracteristici necesar de menționat ar fi motorul 3D XD Engine, Picture Wizard 2, XD Engine simplu și sunt și altele.

Are tunere integrate, cm ar fi DVB-T și DVB-C. Tunerul DVB T e cel digital și ar fi util vizionării posturilor HD de la RDS sau UPC. De asemenea are integrat și un player multimedia care sunt sigur că nu va avea vreo problemă în redarea filmelor mkv. Pe partea de conectori are conexiuni de rețea (LAN, WLAN – Wireless Ready), USB (pentru playerul multimedia integrat), HDMI și altele. Caracteristicile generale ale lui LG 42LW5500 ar fi faptul că are până în 16 kilograme, e un Smart TV (cu NetCast, Facebook și Skype) are DLNA, LED PLus și stabilizator de imagine 3D.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine (design LG Infinia), are LED, suport 1080p (pentru filme Blu-ray), 3D (conversie 2D în 3D), tuner digital DVB-T, player multimedia performant și un ecran cu o diagonală de peste un metru.
Contra:

Preţuri (cel mai mic preţ)

Costă circa 3399 lei și nu pot spune că e scump din moment ce are multe dotări, chiar foarte multe. 42LW4500 e o alternativă de recomandat celor care vor ceva ieftin. Vine cam cu aceleași dotări, dar e mai „lesne”.

Concluzie

Un televizor LED 3D LG 42LW5500 e pentru cei care vor un TV cu toate dotările, iar acesta are de la coenxiuni de rețea, Facebook, Skype până la 3D. Deci, are de toate.

2 comentarii la „LG 42LW5500”

  1. E un televizor cu care ma identific si i-as da nota 10 pentru ca are de toate. Sincer nu folosesc motorul 3D si nu am urmarit inca un film 3D dar o voi face pe viitor. L-am luat pentru ca am vrut ce-i nou si bun si acesta a fost prima alegere.

  2. am cumparat de la … , am prins oferta , e un tv de nota 10, il recomand, mai ales acum i-a scazut pretul de la 4o mil la 33 mil, poate mai scade in viitor dar nu am mai avut rabdare, in concluzie isi merita banii , are de toate, chiar si browser internet , intri pe orice sait, pe youtube vezi multe clipuri 3d … pe canalele HD de la UPC se vede lacrima, si conversia 2d-3d pe aceste canale HD este foarte reusita

Lasă un comentariu