LG 42LW4500

Televizorul LED 3D LG 42LW4500 e unul de ultimă generație și e oarecum similar lui 42LW570S și lui 42LW5500 doar că e mai ieftin. Costă puțin, având un preț bun Vezi prețul special de azi » și ar fi recomandat de ecranul de 42 inci, suportul 1080p, ecranul LED și tehnologia 3D incorporată.

Poze

Pornit
Per ansamblu

Specificaţii tehnice

LG 42LW4500 e un TV care incorporează toată tehnologia de ultimă generație (legată de imagine) posibilă cum ar fi 3D-ul și LED-ul.
Sunetul e foarte clar și puternic datorită celor două difuzoare de 10 W fiecare. Sunetul are caracteristici superioare cum ar fi Dolby Digital și Infinite Sound și Clear Voice 2 (Voce Clară 2).

Ecranul are o diagonală de 42 inci, adică 106 centimetri, cu iluminare LED și un timp de răspuns de 2,6 milisecunde. Calitatea imaginii e Full HD deoarece are o rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli. Luminozitatea ecranului e de 400 candele pe metru pătrat, iar contrastul e de 5 milioane la 1 (cel dinamic). Normal că imaginea 2D e convertită în 3D și legat de imagine trebuie amintite câteva caracteristici superioare cum ar fi Picture Wizard 2, XD Engine, Eye Care, 3D refresh rate de 120 herți, TruMotion 100 Herți și altele.
Are integrate un tuner digital și un player multimedia. Tunerul e de tip DVB T și C, iar playerul mă gândesc că nu va avea probleme cu redarea fișierelor mkv.

Ca porturi conectoare ar trebui amintite USB, Scart, HDMI și mini jack-ul de 3,5 milimetri pentru căști.
Greutatea e de undeva la 16 kilograme și mai ar trebui să știți despre 42LW4500 că are SimpLink și ochelari 3D AG F110.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, prețul nu e mare, are ecran LED, suport 3D și 1080p, tuner HD și player multimedia.
Contra: nu are conexiuni de rețea și nici suport pentru aplicații. În general persoanele care cumpără un astfel de aparat vor unul cu toate dotările.

Preţuri (cel mai mic preţ)

2999 lei e prețul aproximativ al acestui televizor, dar trebuie să rețineți că e un TV 3Dimensiuonal foarte ieftin și cu greu o să găsiți ceva asemănător… ca preț.

Alternative

42LW570S e asemănător din punct de vederea al dimensiunii ecranului și a câtorva detalii tehnice.

Concluzie

Un TV LED 3Dimensional LG 42LW4500 e pentru acele persoane care vor să aibă parte de cea mai bună imagine posibilă și un televizor de firmă, iar 42LW4500 cred ar fi varianta perfectă.

Te-ar mai putea interesa

7 comentarii la „LG 42LW4500”

 1. Acesta e un televizor cu adevarat special si de 3 luni de cand il detin nu am avut absolut nici o problema cu el si de aceea il recomand cu caldura.

 2. Anton, vreau sa-mi iau TV-ul asta 42lw4500, dar am o problema legata de diagonala, de la ce distanta e Ok sa te uiti la el? eu am cam 3m, nu cumva e prea mare?
  si ce parere ai de calitatea imaginii la 3D vs conversie 3D din 2D vs 3D cu ochelari activi?

  Multumesc mult

 3. Multumesc de raspuns.

  ce parere ai de cum se vede in 3d? cred ca nu se vede cine stie ce la conversie poate doar la filme 3d, la magazin se vede bine dar ei au filmulete de calitate daca il convertesc eu acasa pe ProCinema sau HBO nu stiu daca se mai vede la fel…..nu? crezi ca ar fi mai bun unul cu ochelari activi?

 4. In conversie nici un televizor 3d nu arata mare lucru, doar in filmele 3d, acest televizor LG 42LW4500 si celelalte din gama lg cinema 3d are avantajul ochelarilor ieftini si nu numai ca sunt ieftini dar nu provoca dureri de cap ca ochelarii activi! imaginea 2d este buna spre foarte buna, imaginea 3d la LG 42LW4500 este bunicica avand in vedere ca are doar 100hz!
  In concluzie recomand cumpararea oricarui tv din gama LG CINEMA 3D, calitate pret mult peste concurenta, pretul scazut al ochelarilor(+7 perechi in pachet) o calitate buna spre foarte buna a imaginii!
  Contra: in modul 3d la imaginile cu miscare rapida se vede putin blur, calitatea sunetului din difuzoarele televizorului slabut( recomand cumpararea unui sistem home cinema de praerferat de la Sony , Sau philips o calitate a sunetului excelenta).

 5. Am acest tv acasa de circa jumatate de an. Daca doriti sa faceti conversie la HBO sa zicem… nu va chinuiti … nu o sa iasa mare lucru. In schimb un film 3D redat prin hdmi se va vedea lacrima. Posturile HD se vad impecabil, la fel si cele normale. Ochelarii pasivi, dupa cum se spune si mai sus, nu sunt obositori, sunt mult mai ieftini decat cei activi ( asta in caz ca vreun vizitator se aseaza pe ei ). Singurul inconvenient, daca pot sa-i spun asa, este ca filmele se vad cam natural pentru mine :)) .. stiu ca e ciudat da parca nu ma uit la un film ci ma uit pe strada . Aaaa.. si apropo .. merg foarte bine si ochelarii pasivi primiti de la Cinema City 🙂

  Va salut.

Comentariile sunt închise.