Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 42LV3550

Un televizor din gama nouă de televizoare a celor de la LG este LG 42LV3550. Televizorul LED LG 42LV3550 este un nou televizor care impresionează printr-o diagonală de peste un metri, ecranul LED, imaginea Full HD, faptul că are conexiune de rețea, portuti HDMI, player multimedia integrat, tuner digital, Simplink și multe alte caracteristici importante. Poate fi considerat și o variantă îmbunătățită de LG 42LV4500, iar dacă vreți un televizor ceva mai ieftină atunci ar trebui să alegeți 4500 pentru că are un preț mai mic cu 200 de lei. Are un preț bun Vezi prețul special de azi și este mai mult un televizor premium.

Caracteristici importante

LG 42LV3550 are ecran LED care oferă imagini mai clare spre deosebit de cele LCD. Pe lângă cele foarte multe tehnologii vine cu Picture Wizard 2 și Clear Voice 2. Picture Wizard este sistemul de reglare al imaginii care e realizat de profesioniști, iar Clear Voice este o caracteristică automată care evidențiază dialogul dintre personaje față de zgomotele de fundal. Are suport DivX HD pentru ca filmele de pe Internet să fie mai clare la înaltă definiție. Filmele Blu-ray vor putea fi urmărite fără problemă pe televizorul 42LV3550 de la LG deoarece acesta are suport Full HD.

Poze

Pornit și pus pe dulap

Așa arată meniul principal

Specificaţii tehnice

42LV3550 costă vreo 3000 de lei, dar din păcate nu are și tehnologie 3D, ci doar LED. Sunetul este destul de bun, dar cele două difuzoare nu cred că sunt suficiente pentru a reda un film ca la cinema, chiar dacă sunetul are Voce Clară, Infinite 3D Surround și Decodor Dolby Digital. Ecranul este foarte mare, iar la o diagonală de 106 centimetri e ideal pentru vizionarea meciurilor, filmelor seriale sau pentru un joc de pe consola Xbox ori PS3. Timpul de răspuns e de 3,5 milisecunde și asta va asigura o imagine fluentă și fără laguri. Contrastul este unul de un milion la 1, luminozitatea e de 400 candele pe metru pătrat, iar rezoluția e de 1920 pe 1080 pixeli și îi conferă lui LG 42LV3550 statutul de televizor Full HD.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, are o diagonală de peste 1 metru, ecranul e LED cu suport Full HD, este un Internet TV (televizor cu suport pentru Internet), are toate conexiunile necesare (de la Simplink până la HDMI și LAN) și are multe caracteristici utile.
Contra: costă cam mult, dar face ceea ce promite

Preţuri

LG 42LV3550 poate fi achiziționat la un preț de circa 2699 lei. O alternativă ar fi un LG 42LV4500 care e cu vreo 100-200 lei mai ieftin, dar diferențele dintre aceste două TV-uri nu sunt foarte mari și sunt pe partea de software.

Concluzie

Dacă vrei un televizor din noua gamă a celor de la LG și cu toate tehnologiile posibile (mai puțin 3D) atunci acest televizor LED LG 42LV3550 ar putea să te intereseze deoarece poate reda fidel filmele Blu-ray, are LED, conexiune Internet și multe altele.

{ 11 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • nick

  Cu parere de rau dar acest tv nu poate fi folosit la net, NU ESTE un Internet TV (televizor cu suport pentru Internet), neavand toate conexiunile necesare ( Simplink ; LAN) , slaba documentare

 • Naşul

  Ba, 42LV3550 este un Internet TV. Conform site-ului producătorului – LG – acest televizor are LAN și Simplink. Oricum la acest preț era cam aiurea să nu poată fi conectat la Internet.
  Dacă nu mă crezi atunci dă clic pe preț și intră la acel magazin care confirmă cele spuse de mine. 😉

 • nick

  Imi pare rau sa va contrazic, dar detin acest tv de o luna aproape si nu este un internet tv, nu are lan si nici simplink. Nu stiu ce site a-ti consultat dar este o minciuna!!!!

 • nick

  Si totusi ce inseamna SIMPLILINK, nici decum nu are legatura cu netul:

  SimpLink
  Sistemul SIMPLINK de la LG poate controla toate dispozitivele AV LG conectate, cu o singura
  telecomanda. Apasând tasta SIMPLINK de pe telecomanda pute”i porni si controla toate
  dispozitivele conectate prin HDMI. Când televizorul este oprit, se opresc automat si toate
  dispozitivele AV conectate la acesta.

 • Naşul

  Conform site-ului producătorului – LG ( http://j.mp/js5U3J tabul Interfaţă) – acest televizor LG 42LV3550 are conexiune LAN (conexiune reţea RJ45).
  Ştiu ce înseamnă Simplink, adică ce sunsţineţi dvs.

 • Alex

  Va pot confirma si eu ca are placa de retea, dar nu este un smart tv, ca nu are browser. detin acest model si stiu ca nu are aceasta posibiliate de smart tv.

 • Aquadig

  buna ziua. acest model suporta DTS pe usb?

 • Naşul

  Acest televizor nu are DTS 2.0 şi poate reda mkv-uri deoarece are suport 1080p, dar nu ştiu dacă poate reda toate tipurile de mkv-uri.

 • cristi

  buna tuturor daca ma poate ajuta si pe mine cineva ..dar concret ..cei care habar au : detin acest tv si tot nu i-am dat de capat unde este lan la el ..si daca citeste mkv-urile …stima

 • Cosmin

  nu are conexiune la internet, are simplink si citeste mkv-uri dar la cele cu format audio DTS nu se aude (se pot converti in avi cu 5.1)
  imi spune si mie cineva de ce nu citeste subtitrarea la formatele mkv ?

 • alex

  bateti campii ! nu are internet ! citeste mkv , nu suporta formatul audio DTS , se vede dar nu se aude !

Lasă un comentariu