LG 42LV4500

Televizorul LED LG 42LV4500 are o diagonală de 106 centimetri şi un ecran LED şi vine cu acelaşi design LG Infinia ca LG 42LK430 care este cu ecran LCD şi are un preţ mai mic. 42LV4500 are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar o alternativă ceva mai peformantă ar fi un LG 42LV3550.

Caracteristici esenţiale

42LV4500 de la LG vien cu ecran LCD iluminat de leduri ceea ce înseamnă că poate reda imagini clare ca şi cristalul. Cu LG 42LV4500, negrul va fi mai perfect, culorile mai vii şi naturale. Are suport pentru filmele Blu-ray, adică pentru formatul 1080p. Vine cu caracteristicile Clear Voice 2 şi Picture Wizard 2. Clear Voice 2 sau Voce Clară 2 presupune ca dialogurile să fie nunaţate faţă de zgomotele de fundal. Picture Wizard este un sistem de reglare a culorilor sau imaginii elaborat de experţi în domeniul imaginii. Are o imagine cursivă datorită faptului că are 100Hz şi asta înseamnă că imaginile vor fi mai realiste şi fără pic de lag. TV-ul LG 42LV4500 are incorporat suport DivX HD prin care veţi vedea filmele de pe Internet la o calitate mult mai bună.

Poze

Ştiu că pozele astea cu LG 42LV4500 le-am pus şi la alte televiyoare, dar asta deoarece toate televizoarele LG noi au acelaşi design Infinia.

Asamblat
Pornit și pus pe dulap

Specificaţii tehnice

LG 42LV4500 este un televizor cu tehnologie LED care la capitolul sunet are două difuzoare de 10W cu carecteristici superioare de sunet cum sunt Infinite 3D Surround, Voce Clară II, decodor Dolby Digital şi reglarea inteligentă a volumului. Ecranul lui LG 42LV4500 este unul de tip Edge LED de 16 centimetri (42 inci) cu o claritate a imaginii Full HD datorată rezoluţiei de 1920 pe 1080 pixeli. Luminozitatea e de 400 candele pe metru pătrat, contrastul de4 milioane la 1, iar timpul de răspuns e de 2,6 milisecunde. Ca şi sunetul, imaginea are câteva caracteristici superioare cum ar fi TruMotion 100 (imaginea cursivă), Picture Wizard 2 şi altele. Ca şi conectori şi conexiuni are Scart, HDMI, LAN, mini jack, USB şi altele mai puţin importante. Trebuie evidenţiat şi faptul că este un TV Wireless Ready şi un Internet TV datorită conexiunii wireless. Nu trebuie uitat nici de Simplink prin care poţi controla toate dispozitivele LG compatibile conectate la HDMI cu telecomanda TV-ului.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, este la un preţ acceptabil, are HDMI, imaginea e Full HD, ecranul e LED, are un timp de răspuns de două milisecunde, imaginea e cursivă, este un Internet TV, are Simplink şi e Wireless Ready. Să nu mai zic de faptul că diagonala e mare.
Contra: nu există obiecţii. 🙂

Preţuri

2.299 lei este un preţ acceptabil pentru un televizor cu o diagonală aşa mare şi cu atâtea funcţii de ultimă generaţie. Dacă eşti de părere că acest televizor e prea scump atunci îţi recomand un LG 42LK430 care are tot o diagonală de 106 centimetri şi funcţii similare, dar are un ecran LED.

Concluzie

Acest televizor LED LG 42LV4500 este unul din generaţia nouă de televizoare de la LG şi vine cu ce-i mai nou ca tehnologie în el.

Te-ar mai putea interesa

11 comentarii la „LG 42LV4500”

 1. Specificatiile tehnice sunt impresionante dar cred ca am sa merg pe varianta unui lcd de 42 adica pe un 42lk430. 42lv4500 pare mai bun dar nu ma impresioneaza ecranul led.

 2. Totuşi un televizor ca 42LV4500 care are un ecran cu iluminare LED e mai bun în comparaţie cu un LCD deoarece va consuma cu câteva zeci de procente mau puţină energie electrică, iar culorile vor fi mai vii (realiste). Luminozitatea şi contrastul sunt şi ele mai bune.

 3. Ok, dar cum se descurca cu codecul audios DTS? Generatiile 2010 nu „citeau” acest format.

 4. Ok, aia cu Infinite e o chestie de marketing.
  Poate acum decodeaza si DTS-urile – toate blu-ray-urile 1080p sunt encodate asa, desi ma indoiesc ca LG a remediat problema asta la playerul intern.

 5. Am cumparat modelul asta de tv (42lv4500) , l-am conectat la un HDD extern si imi reda doar anumite filme full hd mkv. unele merg dar nu se aud. Vreau sa stiu daca exista vreo posibilitate sa-l deblochez sa vada toate tipurile de formate inclusiv iso. astept un raspuns.
  Multumesc

 6. Prin Wi-Fi ar trebui, dacă ai router wireless. Problema e că nu știu dacă are transmițător Wi-Fi inclus în pachet.

 7. tuner mpeg4 sau mpeg2? si player multimedia integrat are?? nu apare in specificatii pe niciun site, nici pe site-ul celor de la LG…

Comentariile sunt închise.