LG 32LS570S

Acest televizor LED LG 32LS570S e un model de 81 cm, cu rezoluție Full HD și care are un design deosebit. Se poate observa că e vorba de un model nou care a apărut anul acesta alături de modelele OLED, deci nu e vorba de un OLED ci de un LED. Și a apărut pe piață alături de modelul 42LS5600 care e evident mai mare (42 de inci). Deci ambele arată la fel iar diferențele dintre ele sunt destul de puține. Având în vedere că e vorba de un Smart TV, poate să facă mai multe decât un tv obișnuit. Aici mă refer la faptul că are dotări premium precum: player multimedia incorporat (DivX), software special cu aplicații, conexiune rețea LAN și WLAN pentru a vă conecta la internet. 32LS570S are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din lateral

Specificații tehnice

E vorba de un LED cu imagine 2D și face parte din seria Smart TV. Deci poate fi considerat un veritabil adversar pentru modelele de la Samsung. Diagonala ecranului e de 81 cm sau de 32 de inci. Bineînțeles acesta are un aspect 16 pe 9, rezoluție Full HD, Picture Wizard II, modul AV și MCI 200. Pe partea de audio vine cu două difuzoare de 10 W fiecare și câteva tehnologii de sunet. Datorită playerului multimedia integrat tv-ul poate reda fișiere de tip media însă lista e destul de limitată. Dacă doriți să vizionați filme de tip Blu-Ray vă recomand un media player extern Egreat (chiar și unul 3D).

LG 32LS570S are conectivitate SCART, USB (x3), HDMI (x4), VGA, rețea (LAN, Wi-Fi Ready), 3.5 mm etc. Ca și caracteristici speciale are: App Store, Skype, DLNA, WiDi, Social Networking TV dar și altele. Pot spune că e suficient de dotat pentru cât costă și deci își merită banii. deci pentru a vă conecta la internet wireless aveți nevoie de un adaptor special, dar o puteți face și prin cablu de rețea RJ-45. Pe a socializa pe Skype aveți nevoie de gadgeturi speciale (cameră, tastatură etc),

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: pentru reda conținutl media cu ajutorul USBului, acces la servicii web, ideal pentru posesorii de console, sau media playere performante, are un design foarte reușit și subțire.

Minusuri: la un așa preț, nimic.

Concluzie

LG 32LS570S e unul din recomandările mele în acest buget deoarece prezintă cele mai noi tehnologii și arată bestial. Un model destul de asemănător dar mai mare poate fi văzut în clipul de mai jos:

Te-ar mai putea interesa

6 comentarii la „LG 32LS570S”

  1. MCI – Motion Clarity Index este o caracteristică legată de claritatea imaginii atunci când se mișcă ceva pe ecran și e asemănătoare cu CMR de la Samsung.

  2. web browser-ul acestui model suporta Adobe Flash Player 11 cat de limitat este la navigatul pe net sau de exemplu poti face ce poti face cu un web browser normal mai cere media pleyer 11 pentru anumite streminguri online sau VCL-ul

  3. salut…eu sunt pe punctul de a,mi achizitiona tv respectiv..insa pt a ma conecta la internet ce adaptor am nevoie…? eu in general detin un leptop la care am stik rds..se poate face conectarea la internet daca am stik?…astept raspuns…multumesc

Comentariile sunt închise.