LG 42LS5600

Un nou televizor de la LG e televizorul LED LG 42LS5600 și din păcate nu vine dotat cu tehnologie OLED (cum m-am așteptat să fie televizoarele anului 2012), dar are un preț imbatabil, diagonală mare de 42 inci, acces la internet și player intern capabil. Ca toate televizoarele LG, nici acesta și nici fratele mai mic 32LS5600 nu au dts, dar vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte bun în opinia mea și nu cred că o să găsiți ceva asemănător de la alți producători. Un model mai mic e 32LS570S care e la fel de reușit. Fiabilitatea aparatului e una deosebit de bună și asta datorită garanției de până la 4 ani, dar și a faptului că brandul face televizoare de foarte bună calitate.

Poze

42LS5600 e un model al anului 2012 și se poate observa că la partea de design nu arată ca niciun alt televizor făcut de LG. E de culoare neagră, iar rama e gri în partea inferioară. Piciorul are o ușoară formă de trapez, dar băniesc că dacă o să-l puneți pe perete atunci nu o să vă intereseze cum arată piciorul său.

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

E foarte clar că 42LS5600 excelează la partea de detalii tehnice datorită faptului că are o diagonală de 106 centimetri și multe tehnologii care îmbunătățesc imaginea. Ecranul LED are o claritate foarte bună și un consum redus de curent datorită căruia TV-ul e integrat în clasa de eficiență energetică A. Fiind dotat cu LAN o să-l puteți conecta la internet și accesa diferite servicii gratuite însă acest lucru depinde în general și de țară.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; prețul nu e deloc mare având în vedere că are un ecran destul de mare; garanția e destul de mare fiind de 2 ani.
Contra: nu are dts și probabil că cei de la LG s-au gândit să facă un TV care să ofere o imagine deosebită, iar dacă vreți sunet dts atunci să vă cumpărați un player dedicat.

Concluzie

Aș recomanda un astfel de televizor acelor persoane care vor ceva de calitate și care să poată fi conectat la Internet. Nu are suport 3D ca alte televizoare însă trebuie să recunoaștem că televizoarele 3D nu sunt chiar așa de avansate din moment ce încă mai ai nevoie de ochelari pentru vizionarea unui film 3D. Despre redarea filmelor *.mkv nu știu nimic deoarece nu am testat, însă are suport pentru *.avi cu codec DivX HD.

Te-ar mai putea interesa