Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 26LV2500

Televizorul LED LG 26LV2500 vine ca o alternativă LED, dar tot de 66 centimetri, la LG 26LK330. Are un preț bun Vezi prețul special de azi, dar îl recomandă faptul că e LED, contrastul de un milion la unu, cele 3 HDMI-uri, player-ul USB, caracteristicile Clear Voice 2, Picture Wizard 2, dar și altele. Nu trebuie uitat de menționat faptul că este un televizor cu capabilitate Full HD, DLNA și Intenet. Deci, poate reda perfect filmele 720p și puteți să vizionați filme de pe Internet cu acest LG 26LV2500.

Caracteristici

Din imaginile de mai jos puteți observa că aproximativ toate televizoarele LG sunt asemănătore. Acest TV 26LV2500 are design LG Infinia și piciorul e în forma unui arc mai turtit.

Test culori

Ecranul lui 26LV2500 din serial 26LV este destul de subțire deoarece este LED și oferă imagini excepționale în culori foarte realiste.

Din spate

În spate se văd conexiunile care sunt etichetate și astfel veți știi ce fel de conexiune e fiecare. Cele mai importante conexiunicare se găsesc la LG 26LV2500 sunt HDMI, USB 2.0 și LAN (depinde de ce variantă comercializează magazinul de unde intenționați să-l achiziționați). Deci, conform celor de la LG televizorul este un TV WLAN. Se poate vedea din profil că este un TV destul de subțire, iar asta se datorează tehnologiei LED din el.

Cele mai importante caracteristici ale lui LG 26LV2500 sunt ecranul LED, programele Voce Clară II și Picture Wizard II, conectivitatea Simplink de la LG, modul AV și compatibilitatea DivX HD. Pe lângă aceste caracteristici nu trebuie uitat faptul că are LAN (pentru rețea; din nou depinde de unde îl luați), player multimedia, senzor inteligent de lumină, DLNA (e Wireless Ready), suportă subtitrările pentru DivX, timpul de răspuns de 4 milisecunde și că are suport Full HD, deși rezoluția e de 1366 pe 768 pixeli. Telecomanda are și butonul LG Simplink prin intermediul căruia pot fi controlate alte dispozitive LG compatibile conectate la HDMI. Această caracteristică vine ca o alternativă la Anynet+ care este întâlnită pe televizoarele celor de la Samsung.

Păreri pro şi contra

Pentru achiziția acestui 26LV2500 ar fi prețul modic (aproximativ 1369 lei), designul reușit, tehnologia utilă din el, ecranul LED și conectivitatea Wireless (DLNA) și sau LAN pentru rețea ( în funcție de variantă). Iar contra achiziției ar putea fi diagonala cam mică și cam atât.

Concluzie

Per ansamblu acest TV LED LG 26LV2500 este unul de ultimă generație și are toată tehnologia de ultimă generație de care vei avea nevoie vreodată. Este perfect pentru acele persoane care nu vor un TV cu o diagonală exagerat de mare, dar vor neaparat ca acesta să aibă ecran cu leduri să fiw Wireless Ready și să poată urmări filme de pe ‘net cu acest televizor.

{ 9 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Luca

  Pozele sunt din comunicatul de presa si eu as vrea sa subliniez faptul ca televizorul arata mult mai bine si are un design Infinia imbunatatit.

 • decebal

  am un lg 26lv2500 de vanzare nou nout sigilat .cumparat 17.11.2011 garantie 2 ani.1200 ron .foarte putin negociabil

 • Darky's

  Inainte de a face un review ar fi bine sa vedeti ce poate face TV-ul :
  Contra: 1. ” Cele mai importante conexiunicare se găsesc la LG 26LV2500 sunt HDMI, USB 2.0 și LAN “, va invit la mine sa-mi aratati unde este conecxiunea LAN.
  2. “trebuie uitat faptul că are LAN (pentru Internet)” insistati , nu gluma.
  3. “DLNA (e Wireless Ready)”, ce inseamna aceasta ???
  4.”conectivitatea Wireless (DLNA) și LAN pentru Internet” – chiar insistati
  Sa stiti ca mi-am luat acest teleizor fara sa verific la magazin conexiunile (gresala mea), dar m-am bazat mult pe acest review si pe situl LG.
  Acum raspunsul celor de la LG :
  “Stimate Domn,
  Acest model nu are optiunea de conectare la internet.
  Din seria LV Smart TV sunt modelele LV375S, LV5500, LV570S

  Va dorim o zi buna

  Serv. Relatii cu Clientii LG Romania”
  Cu stima Darky’s

 • Scorpyo

  Pentru televizoarele cu Wireless LAN Ready/DLNA e nevoie de un adaptor Wireless special pe USB pentru ca acesta să se poată conecta la internet (prin router wireless) sau la un PC. Pachetul unui televizor poate să difere de la un producător la altul şi deci adaptorul poate să nu fie în pachet.

  P.S.: LAN-ul poate fi de două feluri (Wireless sau cablu – RJ-45), dar nu s-a precizat niciunde mai sus … RJ-45 (care e prin cablu).

 • Naşul

  Modelul care l-am analizat avea LAN. Există mai multe variante de LG 26LV2500 (printre care se numără variantele UE și UN) și de aceea există dotări diferite. Dacă la magazin e specificat că are LAN atunci are, iar dacă nu, atunci nu are.

  DLNA poate fi folosit pentru acces la rețea wireless (pe post de WLAN), dar numai la anumite modele și cu anumite firmware-uri.

 • Luca

  Nu e Smart Tv deci LAN are degeaba, daca are. Eu am varianta UN din state.

 • Darky's

  exista acest usb AN WF100
  numai ca la specificatii nu apare acest tip de TV, pe mine ma interesa mai mult sa-l leg la retea pentru share

 • Radrian0

  Nu am vazut in specificatii daca are tuner DVB-C. Stie careva daca are?
  Intre acest LG, Samsung UE26D4003 si Samsung UE26EH4000 ce mi-ai recomanda?

 • Naşul

  26LV2500 are DVB C. Dintre cele 3 televizoare cred că 26EH4000 ar fi o achiziție mai bună din perspectiva prețului (costă vreo 1199 lei aici) și dotărilor (dts 2, dvb c, player multimedia). Plus că e mai nou și o să-l găsești la majoritatea magazinelor, dar eu cred că cel mai bun preț e aici.

Lasă un comentariu