LG 26LK330

Dacă te interesează un LG de ultimă generaţie şi cu o diagonală mică atunci ar trebui să iei în considerare un televizor LCD LG 26LK330 de 66 centimetri. Dacă eşti de părere că e cam mare diagonala atunci poţi alege şi un LG 22LK330 de 56 de centimetri care e ieftin. Sau dacă te interesează o alternativă cu aceeași diagonală, dar cu ecran LED atunci ar trebui să încerci un LG 26LV2500. Nici 26LK330 nu e scump deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi → şi-l recomandă ecranul mediu ca mărime, calitatea LG, designul Infinia, faptul că e HD, prezenţa USB-urilor, conexiunilor HDMI, player-ului multimedia şi tunerul digital integrate.

Poze

Test culori

În special din poza de mai sus puteți vedea că acest televizor a adoptat designul Infinia și de aceea televizoarele celor de la LG au devenit mai vândute ca cele ale altor firme.

Din spate

Specificaţii tehnice şi caracteristici

LG 26LK330 este un TV cu ecran LCD de 26 de inch, adică 66 centimetri, şi imaginile afişate pot avea o rezoluţie maximă de 1366 pe 768 pixeli. Contrastul e unul de 30 mii la unu, iar luminozitatea e de 350 candele pe metru pătrat. Imaginea are un format de 16 pe 8 şi maximul ca rezoluţie (cum am zis anterior) este HD. Are HDMI şi USB care ajută la redarea filmelor mkv prin intermediul DivX HD. Pe USB-ul lui 26LK330 pot fi redate poze jpeg şi muzică mp3. Are caracteristica Picture Wizard II prin care poate fi reglată imaginea. Această funcţie a fost realizată cu ajutorul unor experţi în domeniul imaginii. O altă caracteristică utilă (automată) e Clear Voice II prin care dialogul este evidenţiat faţă de zgomotul de fundal. Există şi modalitate de seta această caracteristică pe 12 trepte.

Păreri pro şi contra

Pro: LG 26LK330 arată bine, e ieftin (la un preţ de circa 1129 lei), are player USB, tuner digital şi o mulţime de funcţii utile. Am uitat să precizez funcţia Simplink care este o altenativă la Anynet de la Samsung, iar prin aceasta poţi controla printr-o telecomandă toate aparatele LG conectate la acest TV prin HDMI.
Contra: nu are suport pentru filme Full HD, dar la această diagonală nu prea se mai face diferenţa dintre HD şi Full HD.

Concluzie

Televizorul LCD LG 26LK330 este unul ieftin şi capabil şi este perfect pentru o cameră de zi mai mică. Pe LG 26LK330 recomandă multitudinea de caracteristici utile şi meniurile prietenoase. Nu vine cu suport pentru Internet sau 3D, dar sunt sigur că cei care vor un astfel de TV vor să urmărească filme şi emisiuni şi nu să navigheze pe Internet cu TV-ul.

5 comentarii la „LG 26LK330”

  1. Arata foarte bine dar pe mine m-ar fi interesat unul si mai ieftin daca se putea si sa aiba mai putine detalii tehnice.

  2. Cam toate LG-urile sunt dotate și nu veo găsi ceva mai ieftin nici la alte mărci deoarece ee vin standard cu mai multe dotări.

  3. A ajuns in top… la vanzari, dar asta datorita campanilor agresive purtate de LG. Pentru mine n Samsung va fi intotdeauna mai calitativ decat un LG. Si la capitolul design Hannspre pare ca-i va lua pe cei de la LG.

  4. Lipseșc explicații compatibilitate mhl cu mdhi sau este Smart sau nu ? Explicații privind legătură între un telefon mobil si tv

Lasă un comentariu