Indesit Win 101

Dacă te interesează o mașină de spălat bună și la promoție atunci ar trebui să consideri și achiziție acestei Indesit Win 101 deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acest electocasnic nu mai e în oferta magazinelor şi vă recomand ca alternativă IWB5125(EU) care e tot de la Indesit.

Cam aşa arată

Detalii tehnice

E o mașină cu încărcare frontală, viteza de centrifugare e de 1000 de rotații pe minut și suportă maxim 5 kilograme de haine. Clasa energetică este A, are 16 programe și display-ul este unul de tip LED.

Păreri pro și contra

Pro: e cea mai ieftină mașină de pe piață (800 lei), e de firmă, economică și arată bine (nu știu dacă asta interesează pe cineva).
Contra: face parte din clasa energetică, dar putea să facă parte din cea A+.

Concluzie

Indesit Win 101 e una economică, ieftină și cred că ar fi una care să țină pe puțin 5 ani.
În filmulteţul de alături puteţi vedea cum arată maşina, dar trebuie să ştiţi că în clip e un model asemănător.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Indesit Win 101”

  1. Si eu am tot o masina de spalat Indesit si e foarte buna. E un model ceva mai vechi, dar de 3 ani si ceva de cand o am nu mi-a facut probleme si acum mai trebuie sa cumpar una si cred ca am sa achizitionez modelul 101 pe motiv de pret deoarece este unul foarte mic.

  2. Prețul de 850 sau cât e acum este unul fără concurență. Am văzut ca sunt parcă și la 710 lei dar nu știu cât de bune ori fi alea. Oricum acest model despre care am scris eu este unul foarte vandut și este al doilea în topul preferințelor după un Samsung.

Comentariile sunt închise.