Indesit IWB5125(EU)

Maşina de spălat rufe Indesit IWB5125(EU) are 1200 rotaţii pe minut, face parte din clasa energetică A+, are o capacitate a cuvei de 5 kilograme, 16 programe şi este de culoare albă. O recomandă detaliile de sus şi un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată

Specificaţii tehnice

Indesit IWB 5125 (EU) e o maşină cu încărcare frontală, iar viteza de centrifugare e undeva la 1200 de rotaţii. Ca orice electrocasnic de acest gen şi această maşină are o capacitate de încărcare de 5 kilograme şi este destul de eficientă din punct de vedere energetic deoarece face parte din clasa A+. Dacă e să vorbim de eficienţa la spălare trebuie să ştiţi că are clasa A, iar dacă vorbim de centrifugare şi eficienţa acesteia atunci trebuie să ştiţi că face parte din categoria B (tot e destul de bine). Consumul de apă e de 39 litri şi ar trebui ştiut că e unul standard, iar consumul de curent e de 0,85 kwh tot în programul standard. Puteţi urmării programele şi starea spălării pe un ecran de tip LED care e destul de intuitiv realizat. Are un număr de 16 programe, iar printre acestea se numără programul de spălare lână, sport (delicat, intensiv, încălţăminte), perdele, expres, blugi (jeans).

Are câteva funcţii mai speciale cum ar fi programarea întârziată şi selectorul de centrifugare. Mie nu îmi sunt de folos aceste opţiuni, dar poate vă vor ajuta pe dumneavoastră. Iar, mai multe detalii tehnice interesante pentru pasionaţi ar faptul că zgomotul la spălare este de 63 decibeli și la centrifugare e de 73. Dimensiunile electrocasnicului sunt 85 pe 59,5 pe 52,5 (Î pe L pe A în centimetri). Cuva e realizată din poliplex, iar maşina e de culoare albă.

Păreri pro şi contra

Pro: Indesit IWB5125(EU) are un preţ destul de mic, vine cu o mulţime de programe, are afişaj cu leduri, iar consumul de curent şi apă e unul rezonabil.
Contra: eficienţa la centrifugare e de clasa B.

Cel mai mic preţ

În momentul de faţă costă circa 1099 lei, dar preţurile variază în funcţie de promoţiile practicate de magazinele online. În prezent nu am scris despre alte maşini de spălat de la Indesit, dar am scris despre astfel de aparate de la Samsung, iar unul cam la acelaşi preţ ca acesta e WF8508NMW8

Concluzie

E un electrocasnic ieftin pentru cei fără mari pretenţii şi banuiesc că are o durată de viaţă de vreo 5 ani, deşi garanţia e de 2 ani.

Am pus clipul de sus pentru ca să vă faceţi o părere mai bună despre cum arată maşina. În clip e un model similar care arată la fel.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Indesit IWB5125(EU)”

  1. Indesit IWB5125(EU) e un electrocasnic care ma gandesc sa-l achizitionez in perioada ce urmeaza. Din pacate cred ca voi rata promotia cu TVA deoarece inca nu am banii necesari achizitiei.

  2. E foarte ieftina si m-am gandit la achzitia ei pentru un moment dat dar am ales un model ceva mai scump tot de la acest producator deoarece 5 kilograme e cam putin pentru familia mea.

Comentariile sunt închise.