Huawei U8860 Honor

Un smartphone care oferă performanţe ridicate la un preţ oarecum accesibil e acest telefon mobil Huawei U8860 Honor care a fost anunţat după modelul Huawei Vision. Cică motivul principal pentru care acest model a prins şi prinde la public, a fost şi e acumulatorul de 1900 mAh. Acesta oferă o autonomie de circa 650 de ore în stand-by şi trei zile de utilizare moderată. Deci e o autonomie peste medie pentru smartphone-urile de ecran de 4 inci. Pe partea de hardware are un procesor de 1.4 GHz, o cameră foto de 8 megapixel cu filmare HD, o cameră secundară de 2 MP şi o memorie internă de 4 giga. Acest telefon Huawei rulează un sistem de operare 2.3.5 Gingerbread de la Android. Având în vedere sistemul de operare şi partea hardware, acesta poate fi un model din segmentul mid-end spre high-end. Acesta va ajunge şi în România spre sfârşitul acestui an.

Huawei Honor U8860 vine cu o interfaţă proprie foarte uşor de utilizat şi de modificat, care e însoţită şi de un widget pentru vreme. U8860 are deasemenea un giroscop care poate fi util atunci când vă jucaţi jocuri oferind o experienţă unică. Acest Huawei Honor va fi disponibil pentru început doar într-o culoare – Classic Black, dar mai există modele şi pe alb sau roz. Preţul său va fi unul de 1.200-1.500 lei, un preț destul de mare având în vedere că un Samsung i9001 Galaxy Plus e undeva la 1.400 lei şi totuşi e fabricat de Samsung.

Poze

Screen Locker-ul
Spatele

Specificaţii tehnice

Ecranul de 4 are o rezoluţie FWVGA sau de 854 cu 480 pixeli ca la telefoanele Sony Ericsson. Camera de 8 megapixel cu autofocus o însoţită de un blitz LED, HDR, funcţie pentru detectarea feţei şi de o cameră secundară de 2 megapixel. Cu ajutorul acelei camere foto principală puteţi filma la calitate HD cu 30 fps dar şi realiza fotografii excepţionale în special că are şi blitz. Modelul procesorului nu e cunoscut dar s-ar putea să fie acelaşi ca şi pe Arc S – Scorpion cu chipset Snapdragon. Pe partea de conectivitate are microUSB 2.0 şi mufă jack. La capitolul comunicaţii Huawei Honor U8860  are GPRS şi EDGE clasa 10, WLAN şi 3G. Pe lângă memoria ROM (internă) de 4 giga mai are şi una RAM de 512 MB.

Alte caracterisitici ale acestui Honor U8860 sunt: radio FM cu RDS, GPS cu suport A-GPS, senzor G, senzor de proximitate, accelerometru, busolă digitală, senzor pentru lumină ambientală şi microfon stereo pentru realizarea de filmări cu sunet stereo.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: procesor performant, ecran mare (ideal pentru jocuri şi navigare web), rezoluţie bună, spaţiu de stocare mare cu posibilitate de upgradare (slot microSD), filmare și redare HD dar şi altele.

Minusuri: U8860 Honor e destul de greu (140 de grame) şi nu cred că va avea un preţ prea atractiv încât să aibe succes şi la noi şi în special că e vorba despre un producător chinez. Capacul lucios de pe spate putea să fie înlocuit cu unul mat şi puţin texturat deoarece e mai plăcut la atingere şi nu lasă amprente. Referitor la acea autonomie, sincer mi se pare cam dubioasă chiar dacă e unul de 1900 mAh.

Concluziei

Dacă doriţi un smartphone nou şi nu aveţi un buget pentru cel mai nou smartphone de la Apple sau Google, acest telefon Huawei U8860 Honor e o posibilă alternativă şi spun „o posibilă” pentru că sunt multe telefoane la promoţie care pot concura cu acest U8860 Honor. Chiar dacă nu e primul lor smartphone, are multe de învăţat de la producătorii mai mari.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Huawei U8860 Honor”

  1. in SUA acesta are numele de Huawei Glory si s-ar putea sa fie mai calitativ din punct de vedere al materialelor iar in Europa de Est poarta numele de Honor. dar prima lansare bineinteles va fi in China iar apoi in alte tari sub diferite nume si coduri… conform producatorului va primi un upgrade la soft adica la ice cream sandwich deci pare promitator din punct de vedere al perfomantelor dar nu stiu daca si calitativ. daca va fi foarte ieftin sa zicem sub 1200 lei as zice si eu.. dar peste 1400 … nu merita.

  2. Sunt posesorul unui huawei honor de 2 saptamani si sunt incantat de el . nu e primul smartphone pe care il cumpar dar cu siguranta /am avut un acer f900 si un lg optimus 7/cel mai rapid pe net si ca bateria bate tot ce exista acum pe piata.l-am cumparat din Italia de la unieuro cu 199 euro si nu regret nici un cent.

Comentariile sunt închise.