Huawei U8850 Vision

Luna aceasta a fost prezentat cel mai nou telefon mobil de la Huawei și anume telefonul mobil Huawei U8850 Vision. Acest smartphone este și primul telefon cu interfață 3D de la acest producător, motiv pentru care acesta se va bucura de un mare succes în Asia. La noi aceste telefoane nu prea sunt apreciate deoarece modelele mai vechile prea impresionau din punct de vedere calitativ. Însă trebuie să recunosc că acesta prezintă materiale de bună calitate dar nu și capacul de pe spate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » și e fratele ma mic al lui Ascend P1.

Poze

Arată precum un Nexus S, doar din față 🙂
Spatele


După cum vedeți Huawei Vision arată foarte bine iar de la o anumită distanță poți să-l confunzi ușor cu un LG sau Nexus S. Din punct de vedere al designului, acest Huawei Vision 3D seamănă mult cu modelul C8800 de la același producător. Vision 3D va vea un ecran de tip carusel sau mai precis va avea SPD Shell 3D care e disponibil pe Android Market la vreo 40 și ceva de lei. Dar această aplicație nu te ajută mai la nimic, e instalată așa de chestie.

Câteva specificații tehnice

Sistemul de operare va fi Android 2.3 Gingerbread care va rula cu procesor de 1 GHz Single Core. Se zvonește că va exista un posibil upgrade Ice Cream Sandwich spre sfârșitul acestui an. Ecranul este unul de 3.7 inci cu multi-touch și are o rezoluție de 480 cu 800 pixeli. La capitolul memorie, Huawei Vision are o memorie RAM de 512 MB și una ROM de 2 giga. Pe partea de comunicații acest model intitulat Vision 3D va avea Wi-Fi și bluetooth cu A2DP. Camera foto va fi una de 5 MP cu filmare HD și blitz LED.

Deci Huawei U8850 Vision 3D este un smartphone reușit din punct de vedere al specificațiilor tehnice. Cât despre preț, se vehiculează unul de circa 400-500 de dolari. Sincer pe mine nu prea mă deranjează brandul ci calitatea materialelor și design-ul (spatele telefonului dă impresia unui model pentru maneliști) deoarece din punct de vedere al performanțelor, este un model reușit.

Păreri pro și contra

Pro: arată foarte bine; e un telefon cu Android foarte ieftin; fiabilitatea sa e excelent[ din moment ce vine cu o garanție de 2 ani care poate fi mărită la 4 cu nu prea mulți bani.
Contra: absolut nimic.

Concluzie

Huawei Vision U8850 este un gadget excelent care a fost anunțat pe la jumătatea anului 2011 și uite că a apărut la jumătatea anului 2012 și în România.

Te-ar mai putea interesa

6 comentarii la „Huawei U8850 Vision”

  1. Sunt curios daca erdeeshu va avea vre-o oferta de genu pt telefoane si abonamente,desigur ca si restul operatorilor.Cat despre pret e cam mare fata de marcile cunoscute desi are dotari chiar bune.

  2. Nu cred că cei de la RDS vor da așa ceva. Ei dau numai telefoane ieftine… ca serviciile lor.

  3. Huawei a intrat in forta pe piata..a investit in romania 200 mil euro…va avea un cuvant de spus ….asta cred eu….

  4. Nasu rds are teluri faine la oferta pt mobil de ex un samsung s2 il iei de la ei cu 500 lei la abonament 12 euro…

Comentariile sunt închise.