Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP Pavilion g6-1001sq

Un laptop Office și deci performant pentru orice tip de aplicație este acest laptop HP Pavilion g6-1001sq care vine cu procesor Intel Core i3, 3 giga de RAM și hard de 320 de giga. Design-ul este unul foarte reușit după cum vedeți și voi în pozele de mai jos, o combinație de gri cu negru. Predecesoarele modele de la acest producător au un design inspirat de la modelele Apple, dar pentru acesta s-a optat pentru altul care mi se mai mai interesant în special că vine cu mai mult negru. Vine ca alternativă ceva mai ieftină la modelul Pavilion G6-1012SQ și are un preţ bun Vezi prețul special de azi. Ambele arată la fel, doar configurația diferă deci prețul va fi unul ceva mai mare.

Poze

Din față

De sus

Specificații tehnice

Procesorul după am mai precizat și anterior este unul Intel model Core i3-380M care are un cache de 3 MB, tehnologie 32 nm și o frecvență de 2.5 GHz. Ecranul este unul LCD LED deci destul de bun pentru vizionarea de filme HD în special că are o rezoluție HD+ de 1366 cu 768 pixeli la o diagonală de 15.6 inci. Capacitatea memoriei RAM DDR3 este de 3 giga la 1333 MHz și poate fi mărită până la 4 giga.

Spațiul de stocare al hardului este de 320 de giga deci destul de mare, plus că este unul SATA de 5400 de RPM. Chiar dacă placa video Intel HD Graphics este una integrată, aceasta oferă un plus de performanță deoarece vine cu procesorul și consumul de energie este mic pentru a oferi o autonomie mare. Față de predecesoarele, acesta face față unor jocuri mai noi gen NFS.

Pe partea de multimedia, porturi și comunicații are unitate DVD, cameră web, cititor de carduri, difuzoare integrate, Altec Lansing, ieșire audio, mufă RJ-45, port HDMI, port VGA, trei USB-uri 2.0, microfon și Wi-Fi.

Păreri pro ți contra achiziției

Vine cu Free DOS pentru ca prețul să nu fie chiar așa de mare. Autonomia este și ea bună datorită bateriei de 6 celule. După cum suntem obișnuiți de cei de la HP, laptopul nu vine cu tastatură numerică. Greutatea și dimensiunile sunt destul de bune (2.55 kg) pentru a fi transportat. Singurul inconvenient ar fi prețul care putea fi unul mai bun.

Concluzie

În mare acest laptop numit HP Pavilion g6-1001sq este un model reușit și se adresează celor care au nevoie de un astfel de gadget la locul de muncă sau acasă pentru vizionarea de filme HD și Full HD pe acesta sau pe un ecran mai mare.

{ 3 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Mirel

    Acesta e un laptop foarte bun si daca o sa vreti sa-l folositi pentru jocuri va fi bun deoarece placa Intel se descurca de minune. Driverele s-au instalat repede si fara probleme. Acestea ar fi unele dintre motivele pentru care eu il recomand.

  • Naşul

    Nu e tocmai pentru jocuri, dar după cum se vede din clip nu vor fi proleme cu ele.

  • Eugen

    Mi-a placut la prima vedere laptopul si de aceea nu am ezitat prea mult. Nu l-am luat pentru sarcini solicitante ci pentru internet si vreau sa va spun ca are un design foarte diferit de cel al altor laptopuri in sensul ca e foarte unic si nu am vazut la Asus ori Dell laptopuri care sa arata asa de bine precum acesta.

Lasă un comentariu