Horizon 26H300

Horizon e un producător cunoscut pentru televizoarele sale foarte ieftine, iar televizorul LCD Horizon 26H300 de 66cm e unul apărut de puţin timp care e ţintit spre persoanele care nu au nevoie de televizoare inteligente cu funcţii care nu le-ar ajuta la ceva.

Horizon 26H300 nu are tuner DVB-C (ca 42H320), ci doar de tip T, iar un lucru care îl face special faţă de alte TV-uri ieftine e prezenţa unui player ce poate reda mai multe tipuri de fişiere de pe memoriile USB care le conectaţi la aparat.

Are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar la acest preţ trebuie să ştiţi că îl puteţi folosi şi pe post de monitor deoarece are conexiunea D-Sub întâlnită la majoritatea laptopurilor şi PC-urilor de tip desktop. Eu nu recomand să-l folosiţi drept monitor deoarece până la unrmă este un TV, dar dacă vreţi să vedeţi un film mai mare atunci TV-ul 26H300 ar fi destul de bun.

Poze

Televizorul arată aproximativ aşa, doar că piciorul nu e rotund.

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

26H300 are un ecran de doar 26 inci, dar pentru o cameră mică înspre medie eu zic că e suficient de mare. Ecranul e unul de tip LCD, iar rezoluţia e optimă vizionării filmelor HD.

Chiar dacă nu e un TV premium, are dotări cum ar fi tuner DVB-T (nu e unul HD), player multimedia integrat şi un timp de răspuns de 8 milisecunde. Nu ştiu cât de folositor ar fi fost un tuner digital deoarece la majoritatea firmelor de cablu ai nevoie şi de un decodor (separat).
Despre player pot spune că va reda fără probleme anumite tipuri de fişiere dar să nu vă aşteptaţi să poată reda filme mkv din moment ce e un TV HD.
Timpul de răspuns e unul bun, în opinia mea, şi dacă o să-l folosiţi pentru urmărirea posturilor TV nu o să aveţi probleme cu lag (sacadări) sau altele.

Păreri pro şi contra

Pro: la exterior arat bine, meniurile sunt uşor de navigat, preţul e unul accesibil, poţi conecta un calculator la el şi are un player integrat care poate reda fişiere „elementare”.
Contra: nu are ecran LED aşa încât consumul de curent să fie inferior, dar la o diagonală de 66 nu e chiar aşa de mare consumul.

Concluzie

Îţi recomand un Horizon 26H300 dacă vrei cel mai ieftin LCD posibil la momentul actual de pe piaţă.  Iar, dacă nu ai nevoie de Internet pe TV atunci ar fi un motiv în plus pentru a cumpăra un 26H300 deoarece nu are aşa ceva şi asta înseamnă că are un cost de achiziţie şi mai mic.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Horizon 26H300”

  1. Salut…..Vreau sa imi iau acest lcd si sunt curios daca o sa pot sa vad canale digitale pe e si cuml…avand televizune prin cablu de la rds……

  2. Se pot vedea canalele digitale iar pentru a le vedea mai ai nevoie de un abonament HD şi de acel receptor (se dă gratis) de la firma de cablu.

Comentariile sunt închise.