Horizon 42H320

Televizorul LCD Horizon 42H320 e un model nou apărut de curând şi vine ca o alternativă de 42 inci la 26H300. Avându un ecran de 107 centimetri e normal ca rezoluţia să fie şi ea superioară şi e optimă vizionării filmelor Blu-ray.

Are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar la aceşti bani primiţi un televizor de calitate (firma Horizon face televizoare bune chiar dacă nu are un site web, încă… sau nu l-am găsit eu). Garanţia e una specifică, adică de 2 ani şi la nevoie poate fi mărită la 4.

Poze

Aparatul 42H320 arată similar cu cel din imagine, doar că piciorul nu arată aşa. În rest, 42H320 e aproape identic deoarece majoritatea TV-urilor de la acest producător arată la fel.

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

42H320 e de recomandat pentru cei care au o cameră mare şi au nevoie de un televizor mare pentru ea. Stă destul de bine pe partea de calitate a imaginii datorită rezoluţiei şi timpului de răspuns de 6,5 milisecunde (nu e tocmai un răspuns exemplar însă e bun pentru un tv ieftin).

Din păcate nu are tuner digital de tip dvb-c şi asta înseamnă că dacă o să vreţi să urmăriţi canale digitale o să aveţi nevoie de un decodor/receptor. Are integrat un tuner dvb-t şi un player multimedia elementar de la care nu ar trebui să vă aşteptaţi să poată reda fişiere mkv sau alte formate Blu-ray.

Păreri pro şi contra

Pro: nu e greu (având undeva la 20 kilograme), are player pe USB care poate reda poze şi melodii, iar numărul de conexiuni e impresionant având USB, HDMI, D-Sub (VGA) şi multe altele.
Contra: ecranul nu are tehnologie LED şi asta înseamnă că nu are un consum de curent ecologic.

Concluzie

Horizon 42H320 e un televizor pe care eu îl recomand dacă nu sunteţi o persoană pasionată de Internet pe TV sau de 3D ori dacă vreţi un televizor foarte ieftin, dar şi de calitate. 42H320 are un excelent raport calitate/preţ şi nu cred că o să găsiţi prea curând un TV de 42 inci la un preţ de sub 2000 lei cum e cel de faţă.

Chiar dacă Horizon nu are website (pagină de Internet) nu înseamnă că nu produce aparatură de calitate deoarece magazinele nu ar comercializa ceva ce nu ar fi bun şi cu atât mai puţin aparatură care să aibă garanţie de 2-4 ani.

Te-ar mai putea interesa