Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Horizon 19HL100

Televizorul LED Horizon 19HL100 e identic din punct de vedere vizual cu 19H100 şi ar fi recomandat de ecranul mic de 48 centimetri, faptul că e HD Ready şi datorită prezenţei unui player multimedia.

Nu trebuie neglijat nici preţul extrem de mic deoarece 19HL100 are un preţ bun Vezi prețul special de azi care îl face un televizor foarte atractiv din punct de vedere al costului de achiziţie. La banii care-i daţi pe el primiţi un televizor de calitate care are o granaţie de 2 ani (se poate extinde la maxim 4 ani) şi ecran LED. Ecranul cu led se transcrie într-un consum inferior de energie şi o calitate mai bună a imaginii.

Poze

Din aceste imagini se vede că la design 19HL100 e foarte similar cu alte modele de 19 inci, însă mie îmi place cum arată acest TV de 500 lei şi ceva.

Din faţă

Lateralul

Specificaţii tehnice

Horizon 19HL100 are un ecran de 48 de centimetri care îl face un televizor cu consum mic de curent şi potrivit pentru o cameră mică de apartament.

19HL100 poate fi folosit ca monitor deoarece are port D-Sub (VGA), iar HDMI-ul e un port digital prin care se poate transmite atât sunet cât şi imagine. Deci, având aceste două porturi extrem de populare o să puteţi conecta foarte multe tipuri de dispozitive cum ar fi notebook-uri, camere video, telefoane, tablete şi altele.

De asemenea se pot conecta şi console gen Xbox sau PS3, iar timpul de răspuns de 5 milisecunde va face ca jocurile să meargă destul de bine, însă 19HL100 nu e tocmai un televizor de jocuri. (Un TV special pentru jocuri are un preţ de peste 2500 lei şi e de preferat să aibă un timp de răspuns foarte mic şi o rată de refresh foarte mare aşa încât imaginea să fie afişată fără laguri.)

Păreri pro şi contra

Pro: are o greutate mică, costă puţin, e HD Ready, are porturi des întâlnite şi folosite (VGA, HDMI), de asemenea e dotat cu player multimedia (e unul elementar care poate reda poze şi alte fişiere simple). Un mare plus ar fi ecranul cu iluminare led care presupune un consum redus de energie electrică şi imagini mai clare.
Contra: nu excelează la design. Un alt minus ar putea fi lipsa tunerului DVB C, dar şi dacă îl avea la multe firma de cablu tot ai nevoie de un decodor pentru a vedea programe digitale.

Concluzie

Horizon 19HL100 e un aparat TV apărut de curând pe rafturile magazinelor online şi vine la un preţ foarte bun pentru acele persoane care nu vor un TV cu care să intre pe Internet sau să fie Smart TV.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • George

    Pentru mine e bun. L-am luat si nu regret deoarece la acesti bani nu gaseam nimic mai bun.

Lasă un comentariu