Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Horizon 19H100

Dacă eşti în căutarea unui televizor LCD ieftin atunci ar trebui să te intereseze un TV LCD Horizon 19H100 cu diagonala de 48 centimetri care costă puţin deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi. Este o alternativă mai ieftină la Horizon 26T51 care are o diagonală de 66 centimetri. Diagonala este destul de mare, adică de vreo 19 inci şi trebuie să ştiţi că deşi este ieftin el are suport HD deoarece este HD Ready. Foarte important pentru acest TV ieftin este şi faptul că are HDMI şi player multimedia integrat (conform specificaţiilor producătorului).

Poze

Din faţă

Lateralul

Specificații tehnice

Horizon 19H100 este un TV de 19 inch, adică 48 centimetri. Are ecran LCD care e HD ready datorită rezoluţiei suportate de 1366 pe 768 pixeli. Timpul de răspuns e de 5 milisecunde, luminozitatea de 300 candele pe metru pătrat, aspectul imaginii e de 16 pe 9, contrastul nativ de 1000 la 1 şi are câteva caracteristici superioare de imagine cum ar fi scanarea progresivă, iluminare LED EDGE şi reducerea digitală a zgomotului. 19H100 are player multimedia integrat şi mulţi se vor bucura la vestea că are şi HDMI. Greutatea lui 19H100 este undeva la 3 kilograme, deci nu este cu mult mai greu decât un laptop.

Păreri pro şi contra

Pro: e ieftin, mic, are iluminare LED (pe alocuri), conectivitate HDMI prin care poţi lega un media player profesional sau un laptop, e HD Ready şi are player multimedia integrat.
Contra: având în vedere preţul mic de achiziţie de doar 599 lei nu cred că putem avea mofturi, dar pentru cei cu bani puţini şi mofturoşi ar trebui să ştiţi că era bine dacă diagonala era puţin mai mare şi preţul ceva mai mic (undeva la 300 de lei).

Concluzii

Dacă eşti în căutarea unui TV pentru o cameră mică sau pentru o bucătărie atunci televizorul LCD Horizon 19H100 de 48 de centimetri ar fi ideal deoarece are un preţ mic şi dotări esenţiale. La detaliile tehnice care le are acest 19H100 găsești câteva modele de televizoare Samsung și LG care au ecran tot de 48 centimetri și de tip LCD, dar costă cu vreo 300-400 lei mai mult.

{ 3 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Mircea

    Horizon 19H100 este cel mai ieftin lcd care l-am gasit pe internet si la banii acestia nu cred ca gasesti ceva mai calitativ.

  • Naşul

    Păi, la aceste specificații găsești doar Samsung-uri care costă undeva la 800-900 lei si diferența de calitate nu e foarte mare si de aceea Horizon 19H100 este destul de bun când vorbim de raportul calitate-preț.

  • Alex

    Buna ziua. Stie careva cum se porneste acest tv? Din pacate am pierdut telecomanda, si nu gasesc butonul de on/off. Este foarte ciudat. Sau macar vreun model de telecomanda care sa se potriveasca?

Lasă un comentariu