Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Fujifilm FinePix C25

Acest aparat foto digital Fujifilm FinePix C25 de 12 MP pe negru e un gadget  ieftin pentru realizarea de folografii dar şi uşor de folosit. FinePix JV250 e o altă recomandarea şi poate fi o alternativă la acesta. Principala caracteristică a acestui aparat e modul SR Auto care detectează 5 tipuri de scene (acestea fiind automate dar are şi manuale) şi deci vă ajută să realizaţi fotografii mai reuşite. Acesta e util pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu meniul acestui FinePix C25. Nu mai e nevoie pentru ca să copiaţi pozele pe PC deoarece vine cu un ecran de 2.4 inci. Deasemenea are un zoom digital bun, stabilizator de imagine, funcţie blink (clipire), funcţie lumină naturală cu blitz (în funcţie de intensitatea luminii se reglează şi intensitatea blitzului) şi Motion Panorama. Cu ultima funcţie puteţi realiza fotografii panoramice prin îmbinarea automată a trei fotografii liniare. Prețul bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Conţinutul

Specificaţii tehnice

Senzorul are o rezoluţie de 12 megapixeli şi e unul CCD de 1/2.3″. Acesta vine însoţit de un stabilizator de imagine şi fişierele sunt salvate în format jpeg la o rezoluţie maximă de 4000 cu 3000 pixeli. Pe partea de optică are un zoom optic 3x, un zoom digital de 6.3x, blitz integrat etc. La capitolul de control al fotografiei are sensibilitate ISO Auto sau manuală între 100-1600, multe presetări, funcţie de detectare a feţei şi declanşare la zâmbet. Poate filma cu sunet la calitate maximă 480p/VGA. Ecranul LCD de 2.4 inci nu e unul tactil ci unul clasic. Dacă vă gândiţi să cumpăraţi un card pentru acesta, trebui să ştiţi că are suport doar pentru cele SD. Din păcate nu vine cu un acumulator propriu ci are nevoie de două baterii AA (sunt incluse). Eu însă recomand pentru FinePix C25 baterii AA reîncărcabile şi un încărcător pentru ele.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: ieftin, compact, zoom digital bun, are un design elegant pe negru, cântăreşte doar 100 de grame, detectează 5 tipuri de scene (portret, peisaj, noapte, portret nocturn, portret cu lumină din spate), multe presetări şi funcţii interesante.

Minusuri: nu are acumulator propriu Li-Ion.

Concluzie

Acest aparat foto Fujifilm FinePix C25 e un gadget pentru amatori şi poate fi cadoul ideal pentru persoana iubită în special că nu costă mult şi se apropie sărbătorile. Pe parcurs s-ar putea să apară şi modele pe alte culori în caz că nu vă place pe negru.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
 • marius

  super mi l-am cumparat de curand si chiar sunt foarte multumit de el
  poze destul de clare si cu zoom maxim
  video destul de bun
  multe functii
  la modul macro sau portret am ramas uimit ce claritate face la poze
  super ieftin
  12 megapixeli
  modul panorama e cel mai tare
  recomand cu caldura
  bateriile se consuma cam repede , eu am luat varta longlife si parca tin mai mult, am reusit sa fac 130 de poze si 3 filmari…alea de vin in pachet se duc imediat
  nu am reusit sa trimit pozele prin usb pe pc…nu porneste softul ala, dar am modulator si bag cardu in stick
  pt cei ce vor sa cumpere le recomand cu caldura

Lasă un comentariu