Fujifilm FinePix JV250

Un aparat foto foarte bun dacă facem un raport calitate/preț este acest aparat foto digital Fujifilm FinePix JV250 black. Îl recomand datorită specificațiilor tehnice bune, cadourilor oferite pentru acesta și datorită prețului accesibil. Îl recomand și datorită designului elagnt care oferă una spect plăcut gagdetului. Acest model vine în două culori negru și argintiu ( FinePix JV250 silver). Are un preț bun Vezi prețul special de azi → și are incluse în același pachet o husă și un card de 4 giga, ambele în valoare de 110 de lei.Vine ca alternativă șa modelul FinePix AV280 care costă ceva mai puțin.

Poze

Pachet
LCD

Specificații tehnice

Senzorul vine cu o rezoluție de 16 MP, deci poate realiza fotografii de până la 4608 cu 3440 pixeli. Acesta este unul de tip CCD de 1/2.3 inci. Extensia fișierelor de tip foto este jpeg iar cea a filmelor este avi. Zoom-ul optic este unul de 3x iar cel digital este de 7.2x. Focalizarea este și ea bună (în mod macro până la 1 metru, iar în mod normal nu are limită superioară). Viteza obsculatorilor este de 8 – 1/1400 secunde. Lentilele sunt de la 6.5 la 19.5mm f/3.1-5.6. Pe partea de control a fotografiei, FinePix JV250 black are sensibilitate ISO de tip auto sau de la 100 la 3200, balans alb, fotografiere continuă, declanșare automată de la 2 la 10 s și o mulțime de presetări pentru ca fotografiile să iasă perfecte indiferent de vreme, anotimp sau timp al zilei.

Poate filma după cum am mai precizat anterior la calitate HD cu sunet. Vine cu blitz incorporat care poate fi setat în multe feluri după preferințe ca și la restul aparatelor foto. Ecranul LCD are o diagonală de 2.7 inci pe care puteți vedea destul de bine galeria foto de pe aparat și deci aveți posibilitatea să alegeți care sunt cele mai reușite fotografii. Vine cu acumulator propriu de tip NP-45A Li-ion care cred că este un plus deoarece veți economisi niște bani. Este destul de ușor, având o greutate puțin peste 100 de grame. Are o mulțime de caracterisitici speciale care pot fi utile ori de câte ori doriți să realizați o fotografie reușită și recomand citirea manualului de instrucțiuni pentru a ști cum și când să le folosiți.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: Fujifilm FinePix JV250 este destul de ieftin și parcă pare și mai ieftin având în vedere că primești și câteva cadouri, vine de la un producător bun și este la ofertă deci ar trebui să nu mai stați pe gânduri și să profitați de ea.

Ca minusuri: la un așa preț nu prea am ce să-i reproșez.

Concluzie

Acest Fujifilm FinePix JV250 black este un model de recomand celor care doresc un gadget portabil și ieftin pentru vacanță.

Lasă un comentariu