Dell Streak 10 Pro

Dell a anunțat oficial lansarea unor tablete de 10 inci, Dell Streak 10 Pro sau Streak Pro (depinde de la un furnizor la altul) care va avea Android Honeycomb și mai una cu Windows 7. La noi, va avea succes numai dacă va fi și ieftină, să zicem 1.600 de lei. La un preţ ceva mai mic, acum de exemplu puteți să cumpărați un Streak 7 sau poate chiar un Streak 5.

Numele celei de-a doua tablete este necunoscut, probabil va fi Dell Peju. Oricum, varianta cu Android are prioritate conform spuselor producătorilor deoarece va avea mai mult succes. Cea cu Windows 7 se află pe planul doi și din păcate nu se cunoaște încă numele acelui model. Lansarea ei va avea loc prima dată în China, iar apoi în Europa și SUA. În Europa și SUA nu prea are oponenți, dar în China va concura cu Lenovo care are destule modele performante și ieftine.

Câteva poze

Interfața Honeycomb
În picioare

Câteva informații despre aceasta

Streak 10 Pro va avea un ecran de 10.1 inci cu 1280 cu 800 pixeli, două camere foto din care cea principală va avea un senzor de 5 MP, va avea o grosime de 12 mm și poate reda filme Full HD adică de 1080 pixeli datorită procesorului Tegra 2. Pe partea de conectori Streak Pro va avea microUSB 2.0, HDMI și ieșire pentru căști. Va veni în mai multe variante (posibil două) cu spații de stocare diferite (16GB/32GB) la diferite prețuri bineînțeles și nu cred că va fi una cu 3G deoarece ar fi prea scumpă și mulți probabil o cumpăra pentru a o folosi acasă (Wi-Fi).

Ar mai fi și alte tablete PC pe care acest producător dorește să le lanseze dar cred că aceasta ar fi cea mai performantă tabletă pentru anul acesta.

Te-ar mai putea interesa