Dell Streak 3G

În acest review, voi scrie despre tableta Dell Streak 3G care ste destul de ieftină şi bună la momentul de faţă. Aţi putea spune că dacă este ieftină nu este şi bună, ei bine… această tabletă PC este cu siguranţă una foarte performantă şi bună.

Pentru motivul că Dell Streak 3G este cea mai ieftină este pentru faptul că are un ecran mic de 5 inci, adică estedestul de mică. Spre deosebire de acesta, celelalte vin cu ecrane mai mari (de exemplu Galaxy Tab are 7 ţoli, iar iPad are un ecran 9,7 ţoli). Un ecran mare înseamnă şi o tabletă PC mare, uneori poate deveni incomfortabilă, de exemplu dacă o iei cu tine şi ai dori să navighezi pe Internet în timp ce te afli într-un mijloc de transport sau poate într-un parc sau o piaţă unde ai Internet Wireless. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi →.

Pentru faptul că este mică, Streak poate fi folosită ca o consolă PSP sau chiar un telefon. Două alternative mai mari ar putea fi Dell Streak 7 și Streak 10 Pro care nu vin cu 3G, sau chiar un Dell Venue Pro 3G care este un smartphone cu Windows.

Poze

Ce conţine pachetul
Tastatura virtuală

Preţ

După cum am precizat anterior Dell Streak 3G costă circa 850 lei ca resigilat (sunt 3 resigilate disponibile). Pentru unul nou şi sigilat trebuie să daţi cam 1.049 lei, pot spune că este cea mai ieftină tableta cu funcţie telefon în comparaţie cu Samsung Galaxy Tab. Ca specificaţii aceasta are un display de 5 ţoli de 480 cu 800 pixeli, procesor destul de bun de 1GHz, memorie ram de 512 MB, hard disk de 16 giga, are de asemenea cititor de carduri, mufă de 3,5 mm pentru căşti, 3G, cameră cu autofocus. Pentru transferul datelor are bluetooth, Wi-Fi, conectare usb. Ca sistem de operare are Android versiunea 1.6.

Concluzie

Are avantajul că poate fi folosită ca telefon, şi dacă te gândeşti bine tableta Dell Streak poate să facă mai multe ca un telefon mobil performant sau smartphone la acelaşi preţ. Chiar dacă are Android versiunea 1.6, acesta poate fi schimbat, adică upgradat la versiunea 2.2. Sincer, mai bine îţi iei această tabletă PC, şi îţi faci acest upgrade pe tableta Dell Streak 3G şi poate fi precum una mai scumpă cu Android 2.2 sau 2.3.

12 comentarii la „Dell Streak 3G”

 1. Mai intereseaza sa oa chizitionez deoarece vad ca are un pret de sub 1000 sau in jur de 1000 de lei si are 3G deci o pot folosi si ca telefon.
  Initial ma gandeam la un Samsung Galaxy Tab 7, dar acum vreau doar un Dell Streak 5.
  Ce m-ar interesa pe mine e daca se poate face update la Android 1.6 la 2.3 sau mai nou.

 2. Se poate face update la Android 2.2 din surse oficiale şi durează vreo 30 de minute. Există versiuni neoficiale mai noi de Android pentru Streak 5, dar eu nu m-aş băga să le instalez pe acelea.

 3. Pe lângă faptul că-l poți upgrada, poți să-ți descarci gratis destul de multe aplicații utile pentru acesta de pe Android Market printre care și tema (launcher) de la Android Honeycomb 3.0 sau sistemul de blocare/deblocare de la 3.0.

 4. Streak 3G are peste un an vechime si ramane una dintre cele mai bune tablete cu Android 2.2.
  Este impresionant ecranul de 5 inci si memoria de 2GB.
  Procesorul nu e dual core dar este un Qualcomm Snapdragon 8250 procesor de 1GHz. Initial telefonul-tableta venea Cu Android 1.6, dar acum vine cu 2.2 sau daca nu atunci i se poate face update la 2.2
  La liber costa 1000 de RON si daca se gandeau cei de la Orange sau Vodafone sa-l scoata la abonament poate te scuteau de 200 de RON.

  Cum HTC are Sense, si DELL are Scene care arata destul de bine.
  Aparatul este 153 mm in latime, numai 9.98 mm grosime si cantareste 220 g.

  Streak este un dipozitiv foarte artractiv, iar cele 200 de grame il fac foarte usor de purtat in buzunar si de aceea l-am luat fara ezitari.

 5. Acest Streak 5 3G are A-GPS şi e-compass. A-GPS e mai bun decât GPS-ul.
  În maşină

  Şi cu iGO My Way

  Deci, pe scurt, are GPS.

 6. Sunt foarte interesat de modelul 3G….as vrea sa stiu de la posesorii de Streak 3G care este autonomia acestui smartphone….autonomia reala….astept raspunsurile voastre

 7. Autonomia bateriei este de 5.7 ore de navigare web 3G, 8.33 ore navigare Wi-Fi, 7.3 ore convorbiri 3G, 6.4 ore de vizionări filme și vreo două-trei zile dacă o folosești normal. Autonomie poate să difere puțin dacă utilizezi multe widgeturi sau dacă ai modul telefon activat, dar și pentru unele setări activate (Wi-Fi, bluetooth și luminozitate mare).

 8. A apărut Dell Streak – telefonul cărămidă

  Credeam că era cărămizilor a apus. Dar văd că nu e aşa pentru că Dell a scos un telefon pe nume Dell Streak. Acesta arată ca o cărămidă şi costă vreo 2.700 de lei. Nu cred că e prea bun pentru Campionatul mondial de aruncat telefonul deoarece e cam mare.

  De ce mi-aş lua un telefon de 2.700 de lei când există mai bune la mai puţin (Vivaz la 1.200 lei) sau pe gratis (dacă-ţi faci abonament primeşti telefon pe gratis ).

Lasă un comentariu