Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

BenQ XL2420T

Monitorul LED BenQ XL2420T e un nou monitor de gaming de la BenQ care alături de monitoare ca RL2240H și RL2450HT nu dezamăgesc deloc clienții. Acesta are un preț un ușor mai mare deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi însă vă spun că-și merită fiecare bănuț deoarece are un ecran de 23,6 inci, rezoluție Full HD, o mulțime de porturi și tehnologii suportate (e și 3D ready). Fiind un monitor dedicat în special jocurilor (asta presupune că va fi folosit destul de mult la capacitate maximă) are și o garanție de trei ani care poate fi mărită la patru ani.

Poze

Se poate vedea că designul e unul foarte impunător fiind caracteristic monitoarelor premium și ale celor care oferă mai mult. În prima poză se poate vedea cutia care nu e deloc caracteristică unui monitor ci mai repede unei plăci video de top. Din imaginea a doua se observă aparatul în sine care se vede că e pătrățos, dar acest lucru e caracteristic monitoarelor performance.

Cutia aparatului

Așa arată

Specificaţii tehnice

XL2420T este un aparat a cărui ecran are o diagonală de 23,6-24 inci și din această cauză în putem cataloga ca fiind un monitor de dimensiuni mari. Timpul de răspuns e de doar 5 milisecunde, dar să nu vă lăsați induși în eroare de acest aspect deoarece are un refresh rate de 120 herți care e foarte mare și această rată de reîmprospătare va asigura imagini foarte fluente și laguri inexistente.

Păreri pro şi contra

Pro: XL2420T e un monitor nou cu o fiabilitate peste medie care se datorează în principal brandului, dar și garanției care poate fi extinsă fără probleme la maxim cinci ani; imaginile sunt de o calitate foarte bună și asta deoarece ecranul e mare, are o rezoluție mare, vine cu suport pentru Nvidia 3D Vision 2 și are un refresh de 120 herți (dublu față de un monitor normal); porturile de toate tipurile, atât digitale cât și de tip analog, vă asigură că o să puteți conecta orice calculator la monitor.
Contra: nu are Display Port, dar s-ar putea să apară o variantă derivată cu acest tip de port.

Concluzie

BenQ XL2420T ar fi recomandarea mea dacă îți plac jocurile sau dacă vrei un monitor bun care să se descurce de minune în toate sarcinile. Alături e un video preview la cum arată acesta și se poate vedea că arată decent, mai mult decât decent, și că poate fi rotit precum monitoarele de arhitecți/programatori. 😉

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu