Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

BenQ RL2450HT

Dacă îți plac jocurile atunci îți recomand un monitor LED Benq RL2450HT deoarece are o diagonală de 24 inci, rezoluție Full HD și multe porturi, dar nu aceste detalii tehnice îl fac ideal pentru jocuri, ci faptul că are un timp de răspuns de doar două milisecunde.

Rezoluția Full HD te asigură că o să poți juca jocuri la detalii maxime, iar porturile că care e dotat te asigură că poți conecta orice calculator indiferent cât de vechi sau nou ar fi. Din păcate nu are DisplayPort, dar DVI-ul și HDMI-ul ar fi la fel de bun pentru sarcinile pentru care aveți nevoie de acest monitor.

Vine la preţ bun Vezi prețul special de azi și dacă te gândești că e făcut special pentru jocuri și că nu o să ai parte de lag ori alte tâmpenii nici nu cred că e prea mult. Și garanția e foarte mare fiind de 3 ani, dar asta depinde de la un magazin la altul și s-ar putea ca la unele magazine să fie de doar doi ani.

Poze

Cum arată

Porturi

Specificaţii tehnice

BenQ RL2450HT are o diagonală de 24 inci și ecran de tip LED care consumă puțin, iar asta se vede și prin certificarea EnergyStar 5.1, dar și prin consumul de doar 27W. Tehnologia LED folosește și ea la ceva în sensul că reduce consumul de curent cu câteva zeci de procente față de un LCD convențional, iar imaginea are culori mai realiste.

Referitor la calitatea imaginii nu am ce comenta deoarece imaginea afișată pe RL2450HT e de cea mai bună calitate fiind afișată la o rezoluție de maxim 1920 pe 1080 pixeli cu tehnologie LED și un timp de răspuns excelent de două milisecunde.

Dacă vreodată o să doriți să-l conectați pe RL2450HT la un laptop, netbook sau desktop PC acest lucru e posibil deoarece are în dotare atât conexiuni digitale cât și una de tip analog.

Păreri pro şi contra

Pro: RL2450HT arată foarte bine , poate fi rotit și montat pe perete, arată bine, imaginea și unghiurile de vizualizare sunt destul de bune, chiar foarte bune.
Contra: nu are DisplayPort.

Concluzie

BenQ RL2450HT e un monitor făcut special pentru jocurile de strategie, dar nu o să aveți probleme nici cu cele de acțiune datorită răspunsului mic. Eu îl recomand oricărui gamer care vrea ceva la preț modei și cel mai important – de calitate.

Seamănă destul de mult cu BL2400 doar că piciorul e rotund la bază.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu