Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

BenQ RL2240H

Dacă te interesa o alternativă accesibilă la RL2450HT atunci îţi recomand modelul de monitor LED BenQ RL2240H. Acesta e un monitor de gaming şi faptul că e pe alb e o chestie foarte interesantă. Vine cu aproape tot ce şi-ar dori un gamer de la un monitor, adică cu timp de răspuns decent, HDMI, rezoluţie pentru jocuri Full HD şi OSD interesant. E un monitor de gaming ieftin deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi. Chiar dacă costă puţin, are o garanţie de 3 ani şi cu încă 89 lei puteţi avea garanţie 5 ani.

Poze

Arată foarte bine aşa pe alb şi se poate vedea că RL2240H are un aspect destul de unic deoarece din câte ştiu eu BenQ nu a mai făcut monitoare cu acest design. La partea de design ar putea intra şi meniul OSD destul de interesant, dar asta o să vedeţi în preview-ul video de la final.

Din faţă

Lateralul

Specificaţii tehnice

BenQ RL2240H vine cu mute tehnologii utile gamerilor şi are cele mai noi certificări printre care se numără TCO 5.1 care nu l-am mai văzut la alte monitoare. Ca toate monitoarele noi de la Benq şi acesta are Senseye 3 care e o funcţie care reglează automat culorile aşa încât utilizatorul final să nu mai facă nici o reglare şi el doar să savureze rezultatul final.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine şi nuanţa albă face monitorul mai unicat; preţul nu e mare pentru un  periferic de gaming; vine cu multe porturi printre care şi HDMI pentru transferul imaginii pe ecran la calitate maximă. Are şi VGA care e un port analog foarte folositor dacă vă interesează să conectaţi o placă video mai veche la monitor. Prin VGA sau D-Sub mai puteţi conecta laptopuri sau alte dispozitive la ecran.
Contra: nu are Display Port care e un port digital întâlnit pe plăcile video noi alături de DVI sau HDMI.

Concluzie

Trebuie să recunoaştem că monitoarele de gaming cost mult, însă Benq a făcut modelul BenQ RL2240H care spre surprinderea noastră e foarte ieftin şi nu se face economie la performanţe. Alături e un clip de prezentare al meniurilor, iar despre timpul de răspuns trebuie specificat că e de 5 milisecunde, iar GTG e de două milisecunde (2ms).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu