Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Benq MX514

Video proiectorul Benq MX514 (BenQ SmartEco MX514) e o variantă mai bună a lui PRJ MS513 – un model de la același producător, dar cu preț inferior. Se poate spune că este un proiector foarte bun cum ne-am obișnuit de la BenQ, iar costul de achiziție e unul modic deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi. Cu tot cu ecran de proiecție, costul va crește undeva la 2389 lei, dar fără acel ecran nu poți face mare lucru. De asemenea se poate extinde garanția până la 5 ani cu o sumă modică de 249 lei.

Poze

Alături sunt câteva imagini cu aparatul și conținutul pachetului. De menționat ar trebui faptul că depinzând de comerciant pachetul poate să difere deoarece fiecare magazin are furnizorii săi. Se poate vedea din imaginea 2 că nu arată cu mult diferit față de alte modele de la această marcă și cred că acest lucru e unul normal.

Cutia

Aparatul

Restul pachetului

Specificaţii tehnice

Probabil că întrebați de ce Benq MX514 are un preț superior altor modele, iar asta e așa deoarece are suport pentru noua tehnologie 3D și vine cu multă tehnologie nouă. Aparatul are suport pentru rezoluție de maxim 1600 pe 1200, dar trebuie neapart să precizez că rezoluție optimă e de 1024 pe 768 la la monitoarele 4 pe 3. Având 2700 lumeni și o putere al lămpii de 190W, cred că are o lampă destul de puternică, iar proiecția va fi destul de clară. Nu o să aveți probleme dacă o să doriți să proiectați un film deoarece acesta va fi afișat cu sunet mulțumită faptului că are un difuzor incorporat.

Păreri pro şi contra

Pro: vine de la un producător renumit în domeniul proiectoarelor; prețul nu e unul mare; fiabilitate e bună fiind susținută de garanția de 3 ani care poate fi mărită la 5; are suport 3D fiind 3D Ready; are multe porturi printre care trebuie menționat HDMI, D-Sub și conector USB pentru rețea.
Contra: probabil că singurul minus ar fi puterea consumată de circa 240W. Prețul nu e un minus deoarece față de modele ca Epson EB-S02 ar multe în plus.

Concluzie

Benq MX514 e un model nou care oferă multe facilități și bănuiesc că o să-l puteți folosi cu succes și la afișarea filmelor 3D. E foarte bun pentru filme și asta poate fi văzut din preview-ul de alături, dar nu știu cum se descurcă la filmele 3D ori dacă vă mai trebuie ceva să conectați la el pentru a avea o experiență 3D cât mai bună.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu