Benq PRJ MS513

Dacă ești în căutarea unui proiector bun la preț mic atunci acest videoproiector BenQ PRJ MS513 pe negru ar fi o alegere excelentă deoarece e cel mai vândut și apreciat model (conform review-urilor utilizatorilor). O să vă încânte și faptul că are o garanție de 3 ani care poate fi extinsă la maxim 5 ani, dar asta e în funcție de magazine.

Acest aparat e de recomandat unui profesor, unei școli sau persoanelor care organizează diferite evenimente ori prezentări destinate oamenilor de afaceri. Dar, dacă e să analizăm mai bine atunci aparatul poate fi utilizat la orice tip de prezentare, nu doar pentru sectorul business, deoarece dacă e să analizăm costul unui astfel de aparat cu cel al unui televizor atunci vedeți că ieșiți mai bine cu așa ceva. Un alt plus pentru PRJ MS513 ar fi că puteți avea o diagonală (a proiecției) superioară celei unui TV. (Dacă e să analizăm bătălia poiector vs TV atunci trebuie luat în considerare faptul că trebuie achiziționat în plus un ecran de proiecție și în unele cazuri chiar și un suport de tavan.)

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » despre care pot spune că nu e deloc mare în comparație cu cel al altor videoproiectoare. Acest preț mic e datorat faptului că aparatul provine de la brandul BenQ care e unul cunoscut pentru faptul că încearcă să ofere prețuri cât mai competitive.

Poze

Alături găsiți câteva imagini cu videoproiectorul de față.

Din față
Porturi

Specificaţii tehnice

Referitor la detaliile tehnice ale lui Benq PRJ MS513 e foarte mult de spus dar eu am să subliniez doar ce e important din punctul meu de vedere. Are 2700 lumeni, iar rezoluția normală e de 800 pe 600 ceea ce înseamnă că dacă vreți să vă uitați al un film HD la proiector atunci o să o puteți face fără probleme (o să existe ceva pierderi de calitate).
Cum ziceam, proiectorul are 2700 lm, iar lampa are o durată de viață de până la 6500 ore. Dacă o folosii în modul normal o să țină undeva la 4500h, iar în modul Smart Eco o să țină maxim 6500h. Probabil o să fiți tentați să folosiți un program cât mai economic așa încât lampa să nu moară prea repede, dar eu cred că ar trebui să fiți preocupat de calitatea proiecției și nu de viața lămpii.

Păreri pro și contra

Pro: nu costă mult, are multe conexiuni (inclusiv HDMI), lampa are o durată de viață destul de mare și provine de la un brand cunoscut.
Contra: era interesantă o rezoluție HD, dar dacă vă uitați mai bine peste manual atunci o să vedeți că suportă rezoluția maximă de 1600 pe 1200 pixeli, chiar dacă cea nativă e pe jumătate, adică 800 pe 600.

Concluzie

Benq PRJ MS513 e unul dintre cele mai vândute modele din România și în prezent s-ar părea că încă e în stoc la un preț modic, iar dacă ești un profesor sau o persoană care face multe prezentări și dorești să te faci mai bine înțeles atunci cred că ar trebui să alegi acest model. Evident că îl puteți folosi și acasă și uite cum:

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Benq PRJ MS513”

  1. si eu vreau sa il cumpar sap viitoare…dar am o intrebare din moment ce il ai deja: suporta filme 3D? in specificatii zice ca e 3d ready da la ei pe site nu zic la prezentare nimic de genu cum fac la alte proiectoare

Comentariile sunt închise.