AOC N950SW

Monitorul LCD AOC N950SW ţi-l recomand în cazul în care vrei un monitor ieftin pentru vizionarea filmelor HD şi pentru a juca ceva nepretenţios. Eu îl recomand datorită preţului de sub 400 lei (ca al lui 931SWL), fiablităţii şi a brandului AOC care e foarte cunoscut în lumea monitoarelor. Nu e LED, dar consumul tot e mic de undeva la 22W. Acest consum foarte redus de curent e datorat diagonalei mici. Dacă ar fi să plasez acest monitor în vreo categorie atunci aş plasa-o în categoria monitoarelor cu diagonală mică.

Trebuie să recunoaşteţi că preţul său este extrem de mic având în vedere că are o garanţie de trei ani. Având un preţ aşa de mic e normal să aibă câteva lipsuri cum ar fi porturile digitale, dar are VGA care e un port analog foarte cunoscut şi prezent pe majoritatea plăcilor de bază şi a plăcilor video. Preţul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată
Portul VGA

Specificaţii tehnice

N950SW nu e un monitor complicat şi de aceea detaliile tehnice nu sunt prea multe sau nu pot spune prea multe despre ele.

AOC N950SW nu are rezoluţie Full HD ca alte modele, dar la 18,5 inci nu ştiu dacă avea rost. Nu are nici boxe sau tuner TV, dar poate fi montat pe perete şi astfel se eliberează loc pe birou.

Chiar dacă rezoluţia nu e 1080p cred că şi cea 720p e suficientă deoarece de la o anumită distanţă nu mai faci diferenţă dintre cele două rezoluţii. Deci, dacă eşti fan al filmelor HD o să fii mulţumit şi de capabilităţile lui.

Păreri pro şi contra

Pro: preţul e unul deosebit de accesibil, garanţia e foarte mare şi arată bine. (N950SW arată destul de bine dar bănuiesc că nu vă prea interesează cum arată, ci ce arată.)
Contra: performanţele sunt decente (timpul de răspuns e de 5 milisecunde, rezoluţia e HD şi nu are porturi digitale cum ar fi DVI sau HDMI).

Concluzie

Monitorul AOC N950SW nu e unul LED dar tot excelează la unele capitole cum sunt consumul redus de curent, greutatea de puţin peste 3 kilograme, Kensington pentru legarea monitorului 😀 şi certificări.

Pentru a vă face o părere despre cum ar arăta aproximativ am postat un preview la un model similar dar de 15 inci.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „AOC N950SW”

  1. salut am si eu o intrebare,cum pot sa fac sa nu se mai opreasca singur dupa 120minute?va multumesc.

Comentariile sunt închise.