AOC 931SWL

AOC întotdeauna a făcut monitoare bune, iar acest monitor LCD AOC 931SWL de 18.5 inci este unul dintre cele mai ieftine monitoare deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e un preț foarte similar cu cel al mai noului model N950SW.
Eu l-aş recomanda pentru sarcini office deoarece are un timp de răspuns de 5 milisecunde şi pentru vizionarea filmelor HD deoarece are rezoluţie HD+. E bun şi pentru jocuri, dar monitoarele de jocuri sunt mai scumpe şi performante.

Poze

Pentru a vedea cum arată arată am pus aceste două imagini şi se poate vedea cât de bine arată, iar la final e un preview cum ar arăta, dar vă avertizez că nu e prea clară filmarea.

Din faţă
Din spate

Păreri pro şi contra

Pro: AOC 931SWL are o diagonală de 18,5 inch, rezoluţie HD. Un alt plus e că are 3 ani garanţie (evident că poate fi extinsă la 5 ani contra unei sume de 39 lei ceea ce nu e foarte mult).
Contra: nu are rezoluţie 1080p, nu este LED şi nu are HDMI.

Specificaţii tehnice

Acest monitor LCD AOC 931SWL este unul cu o diagonală de aproximativ 18,5 inci cu o dimensiune a punctului de 0,3 milimetri, un timp de răspuns de doar 5 milisecunde, rezoluţie de 1366 pe 768 pixeli, imagine de tip wide cu un aspect al imaginii de 16 pe 9, 16,7 milioane de culori, luminozitate de 200 candele pe metru pătrat, rata de reîmprospătare 30-80 pe orizontală şi 55-75 pe verticală. Corespunde mai multor standarde inclusiv CE.
Poate fi montat pe perete şi are conector VGA pentru conectare la PC.

Concluzie

Monitorul LCD AOC 931SWL e unul perfect pentru cei care vor să treacă de la CRT şi nu au prea mulţi bani. Corespunde multor certificări şi chiar dacă ecranul e doar LCD o să observaţi că imaginea e destul de clară, iar consumul de curent nu e prea mare fiind de doar 25 W adică nu prea mult. Facilitatea de a-l monta pe perete e un mare plus chiar dacă nu e prea mare şi nu ocupă prea mult loc pe birou cum o fac cele de 21.5-24 inci. Alături e clipul despre care vorbeam la capitolul poze şi sper că o să faceţi o părere despre cât de bine se prezintă şi cât de clară e imaginea.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „AOC 931SWL”

  1. Arata destul de bine si trebuie sa zic ca eu am avut in trecut un model CRT de la acest brand si chiar si acum merge. Nu la mine deoarece de vreo 5 ani l-am dat la un vecin. Deci, sunt monitoare decente care tin foarte mut. Monitorul de care vorbeam cred ca are vreo 10 ani si merge ca in prima zi.

Comentariile sunt închise.