AOC E2343F2

Dacă vă plac monitoarele de la producătorul Apple și nu aveți un buget prea mare, acest monitor LED AOC E2343F2 e recomandarea mea deoarece are o diagonală de 23 inci și un design ultra subțire și deci elegant care vine în două culori (alb cu negru). O alternativă cu diagonală mai mică și deci cu un preț accesibil e modelul AOC E2243Fws, iar un model cu bani și mai puțini e LCD-ul 931SWL. La o asemenea diagonală, bineînțeles are o rezoluție Full HD și porturi HDMI, DVI și VGA. Deci îl recomand posesorilor de desktopuri și gadgeturi portabile (laptopuri sau netbookuri). Imaginea e destul de bună deoarece e un model LED care după cum știți are un contrast ridicat și un consum redus de energie. Poate fi un înlocuitor ideal pentru vechiul LCD sau în cel mai rău caz pentru modelul CRT, iar cu acesta puteți chiar să mai economisiți și ceva bani. Monitorul LED E2343F2 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din spate

Specificații tehnice

Display-ul e unul LED de 23 inch și vine cu o rezoluție de 1920 cu 1080 pixeli și aspect 16 pe 9 (wide). Timpul de răspuns e unul de 5 ms care-l găsim mai pe toate monitoarele noi. Mai are și un contrast dinamic de 50 milioane la 1, o luminozitate de 250 cd/mp, unghiuri de vizibilitate de 160 și 170 de grade pe verticală și orizontală. Culorile nu sunt mult mai multe decât la un LCD (16.7 milioane de culori) numai că la LED-uri sunt mai vii.

AOC E2343F2 nu are tuner TV deci nu e și televizor sau boxe incorporate dar nici montare pe perete VESA. Chiar și dacă ar fi avut boxe incorporate, acelea ar fi fost de circa 1.5 W fiecare deci destul de slabe. Deci e un monitor pentru a fi pus doar pe birou, dar și așa nu ocupă mult loc. Pe partea de conectori are DVI și VGA.

Păreri pro și contra achiziției

Ca plusuri AOC E2343F2 are un design foarte reușit (subțire, elegant, simplu), imaginea e superbă, diagonală mare și rezoluție Full HD. E un model cu HDMI deci îl recomand posesorilor de console, dar nu are montare VESA cu care ați fi putut economisi spațiu pe birou.

Concluzie

Acest LED AOC E2343F2 se adresează celor care doresc un monitor de 23 care să arată foarte bine și să aibe și performanțe ridicate, dar și celor pasionați de filme și jocuri deoarece are toate caracteristicile necesare pentru ca imaginea să fie una superbă.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „AOC E2343F2”

  1. In video este prezentat un F in timp ce modelul despre care vorbesti este un F2 ce are un timp de raspuns de 2ms, 2xHDMI etc.

  2. Acest review cred ca este pentru modelul E2343F fara 2. F2-ul are suport VESA, 2 porturi HDMI si unul D-Sub (VGA), ca sa nu mai vorbim de contrastul dinamic care este de 20 milioane la 1. Cat despre console se pare ca pe net circula cateva pareri cum ca ar merge doar Xbox-ul conectat nu si PS3.

  3. Am corectat. Cred că am confundat modelele ori există mai multe „variante de configurație” de F2 în funcție de diagonală.

  4. am achizitionat acest monitor ieri . si pot sa spun ca nu imi plac deloc culorile care le are. sunt oribile in comparatie cu un lcd SyncMaster 923mw.am placa video gainward 650 Ti .oricat demult ma chinui sa setez culorile tot prea bright raman. negru sters si multe altele… o fi stricat al meu sau asa sunt toate??!! astept raspuns

Comentariile sunt închise.