Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

AOC E2243Fws

Monitorul LED AOC E2243Fws de 21.5 inci e wide şi de culoare negru pe alb. Recomand monitorul deoarece are specificaţii impresionante ca rezoluţie FullHD, luminozitate de 250 candele pe metru pătrat, contrast de 50 milioane, timp de răspuns de 5 milisecunde, garanţie de 3 ani şi culoare interesantă (negru pe alb). Aş putea spune că e foarte asemănător cu E2343F2 care are o diagonală mai mare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi şi nu e mare având în vedere că monitorul e unul de firmă.

Poze

Sper că o să vă faceţi o mică părere despre cum arată modelul de faţă din imaginile de alături (dacă nu, atunci vă invit să urmăriţi clipul de la finalul review-ului).

Din față

Din spate

Specificaţii tehnice

Nu prea am ce se spun în legătură cu detaliile tehnice, dar îmi displace faptul că îi lipseşte HDMI-ul.
AOC E2243Fws e un monitor cu ecran LED de 21,5 inci şi un timp de răspuns de 5 milisecude care e decent. Rezoluţia e de 1920 pe 1080 pixeli fiind foarte bună pentru vizionarea filmelor Full HD.
Contrastul e de 50 milioane la 1, iar iluminarea e de 250 candele.
E2243Fws nu are tuner TV sau boxe, dar are VGA şi Kensington Security Lock.

Păreri pro şi contra

Pro: E2243Fws arată bine, ecranul e LED, timpul de răspuns este bun şi constrastul e foarte bun.
Contra: nu are HDMI şi luminozitatea e cam slăbuţă. Conexiunea HDMI nu e utilă oricărui utilizator şi de aceea sunt bune şi monitoarele fără fiind accesibile ca preţ din această cauză.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Costă undeva la 459 lei şi nu cred că e unul mare având în vedere că are o garanţie de 36 de luni şi că arată bine. Sunt sigur că în perioada următoare vor apărea promoţii de genul celor cu TVA-ul înapoi şi o să-l achiziţonaţi la un preţ bun (nu că acum nu ar fi bun).

Alternative

E2343F2 e foarte similar, iar singura diferenţă ar fi diagonala şi preţul care sunt mai mari. Arată la fel şi e de recomandat celor care vor monitoare cu diagonale mari.

Concluzie

E2243Fws este un monitor interesant, dar nu îmi pot explica de ce nu are HDMI, dar multă lume n-are ce să facă cu această conexiuni şi aşa perifericul este mai ieftin.
Alături e un videoclip cu despachetarea produsului.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu