Whirlpool SPIW312A3WF20, model premium pentru suprafețe de 30mp

Whirlpool SPIW312A3WF20 e un aparat frigorific din categoria premium pentru persoanele care vor să facă o climă plăcută pe o suprafață până în 30mp.
Cum e cazul la alte modele AC și acesta are funcții suplimentare de încălzire și dezumidificare. În felul acesta se poate spune că e un aparat 3 în 1.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Primim un aparat care vine cu un design minim și filtru avansat așa încât aerul să fie cât mai curat.
Din imaginea de alături se poate vedea că are un design identic cu cel al modelului de 9000 de la Whirlpool.

Păreri pro și contra

Cum e în cazul altor modele de la Whirlpool și acesta are 6th Sense. Discutăm despre 6th Sense Live pentru conectivitate wireless și 6th Sense Confort Zone pentru temperatură optimă. Al doilea lucru presupune existența unor senzori.
La răcire are clasa A+++ cu un consum energetic de 144 kWh pe an. Pentru încălzire are un consum de 974 kWh.
Dacă sunteți preocupați de nivelul de zgomot atunci trebuie să scriu că e vorba despre 19-56 decibeli. Aceste valori depind de treapta de viteză și modul de funcționare ales.
Moduri de funcționare întâlnite la acest model sunt Silențios și Sleep Age. Modul Sleep Age e unul mai special deoarece sunt disponibile patru funcții în funcție de vârstă: copii, tineri, adulți și bătrâni.
Garanția aparatului e una de 2 ani, iar compresorul are 5 ani. Trebuie să precizez că nu vine cu kit de montaj, dar prețul unuia nu e așa de mare.
Filtrul e unul avansat cu acțiune anti-bacteriană, anti-alergeni, anti-praf și deodorizantă. Se precizează că e un filtru HEPA cu ioni de argint (silver ion).
Controlul aparatului se realizează de la telecomandă sau de pe un telefon mobil. Controlul poate fi și vocal dacă folosiți aplicația Google Assistant.

Alte branduri au I Feel sau Follow Me, iar Whirlpool ar Around U. Acest lucru presupune existența unui senzor în telecomandă așa încât aparatul știe temperatura din jurul ei și face o temperatură uniformă în toată încăperea.

Te-ar mai putea interesa