Whirlpool SPIW309A3WF, aer condiționat cu 6th Sense

Whirlpool SPIW309A3WF e un aparat de aer condiționat premium pentru persoanele care vor mai mult. Are o capacitate de 9000 Btu și diverse facilități utile precum wireless, senzor 6th Sense, funcție Jet și pompă de căldură inverter.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care vine cu o multitudine de dotări folositoare și o capacitate suficientă pentru o suprafață până în 18mp. Dacă vă interesează ceva pentru suprafețe mai mari atunci vă recomand modelul SPIW312A3WF care e de 12000 Btu și e pentru suprafețe de 20-30 mp.

Păreri pro și contra

Modelul Whirlpool SPIW309A3WF e unul cu clasa A+++ la răcire și A++ la încălzire. Pe eticheta energetică e precizat și nivelul de zgomot maxim. E vorba despre 56 decibeli pentru unitatea interioară și 60 pentru cea exterioară. Dacă vreți să-l faceți silențios atunci are mod silențios pentru un mediu liniștit și confortabil.
Filtrarea e una avansată deoarece are filtru HD, Hepa și Catechin. Pe site-ul producătorului se face mențiunea că are filtru Hepa de tip Hepa și Silver Ion (ioni argint).
Cum e în cazul altor modele avansate și acesta are ecran ascuns de tip LED așa încât aparatul nu-ți sară în ochi.
Are conectivitate smart, adică poate fi controlat de pe un dispozitiv smart care are instalată aplicația aferentă. Această funcție are numele 6th Sense Live.
Un alt mod util e cel noapte sau sleep (cum mai e cunoscut). Acesta oferă patru profiluri pentru stabilirea temperaturii și umidității.
Pe lângă răcire acest aparat are funcție încălzire și dezumidificare. Acest lucru e unul caracteristic tuturor aparatelor AC moderne.

Verdictul meu e că acest model e pentru acele persoane care vor un aparat premium pentru acasă de la numărul 1 mondial când vine vorba despre electrocasnice.
Dacă vreți un montaj profesional atunci v-aș recomanda acest serviciu care poate dura undeva la 15 zile.

Te-ar mai putea interesa