Whirlpool AWOE10142, mașina spălat rufe

Mașina de spălat rufe Whirlpool AWOE10142 e una cu tehnologie Al 6lea Simț Colours care spre deosebire de tehnologie clasică, are grijă de culorile țesăturilor. Dar și programele vă vin în ajutor, oricum, în manualul de instrucțiuni veți găsi ajutorul necesar. Poate spăla până la 10 kilograme de rufe și după cum am mai zis și la alte modele, dimensiunile sale nu sunt afectate. Deasemenea, are eficiență A+++, centrifugare de 1400 RPM, ecran LCD și multe altele. Deci are un consum de energie scăzut și poate fi chiar și mai mic dacă folosiți un program cu viteză de centrifugare mică. Oricum e mult superioară modelele premium și e mai accesibilă ca multe modele Bosch, Samsung etc. Alegerea e a vostră și depinde de necesități și posibilități financiare. AWOE10142 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Are clase de eficiență: A+++ pentru consumul energetic, A pentru spălare și A/B pentru centrifugare. Spun asta, pentru că cea mai bună viteză de centrifugare e 1600RPM pentru care mașina primește clasa A, dar nu e diferență mare între cele două. Are un design interesant și care vă ușurează utilizarea ei. În partea centrală avem butonul pentru programe care e însoțit de câteva butoane cu opțiuni, iar în partea din dreapta are un ecran LCD. Programele de spălare sunt: rapid, prespălare, clătire intensivă, spălare manuală dar și altele. Acete programe sunt explicate în manual și pot fi alese cu ușurință deoarece fiecare are o pictogramă.

Whirlpool AWOE10142 beneficiază de lumină interioară, de sistem de siguranță împotriva copiilor, recomandare dozare detergent și tehnologie 6th Sence Colours. Nu știu la ce ar folosi iluminarea interioară deoarece nu prea ai ce să veți. La alte aparate electrocasnice, cuptoare de exemplu, e important să supraveghezi programul pentru a obține un rezultat bun. Dimensiunile sale sunt numai bune pentru a fi pusă în locul mașinii de spălat mai vechi, având o lățime și adâncime tot de 60 cm. Jos poate fi văzută această tehnologie inovatoare:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate spăla multe rufe, vă oferă posibilitatea spălării rufelor în funcție de culori sau nuanțe fără a le afecta, silențioasă, consum redus de energie, fiabilitate și eleganță.

Minusuri: nu e chiar accesibilă.

Concluzie

Acest aparat numit Whirlpool AWOE10142 e o recomandare pentru cei care vor ceva deosebit dar nu ieftin, ci performant și să fie însoțit doar de tehnologii noi. Alternative există, chiar și de la alți producători doar că nu toate pot spăla ca aceasta.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Whirlpool AWOE10142, mașina spălat rufe”

  1. Foarte buna masina dar sincer este cam complicat de utilizat. Nicio problema cu ea in decurs de 7 luni de utilizare (3 ori pe saptaman), si o recomand.

  2. La alimentarea masini de tip AWOE10142 cu o tensiune accidentala de durata de 380 V , ce protectii trebuie sa lucreze
    In cazul nefunctionarii protectiilor, ce defecte pot aparea in masina si daca poate aparea pericolul de electrocutare a utilizatorului.
    Rog sa-mi tranmiteti raspunsul pe adresa de e- mail, sau sa indicati persoana / institutia la care sa apelez pentru raspuns
    Va multumesc

Comentariile sunt închise.