Whirlpool AWE6101, mașina spălat rufe încărcare verticală

Mașina de spălat rufe cu încărcare verticală Whirlpool AWE6101 e un model reușit deoarece are o viteză de centrifugare de 1000 RPM, o capacitatea maximă suportată de 6 kg, clasa A+ și e disponibilă pe alb. Fiabilitatea ei e destul de bună în special că realizată de un producător foarte bun care oferă doar produse de calitate. Tehnologia Al 6lea Simț de pe această mașină de spălat se găsește într-o oarecare măsură și pe alte modele de la alți producători, însă sub o altă denumire și funcționează puțin diferit. Scopul ei e de a ajusta automat programul de spălare în funcție de cantitatea introdusă, nivelul de murdărie de pe haine și tipul țesăturilor. AWE6101 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din lateral
Deschisă

Specificații tehnice

E un aparat compact pentru spălarea rufelor (cu 5 cm mai mică decât una Slim și încărcare frontală însă e mai înaltă) și ca o noutate, are o capacitate mai mare de spălare decât la predecesoarele (cu jumătate de kilogram mai mult). Chiar dacă suportă cel mult 6 kilograme, puteți spăla cât de des doriți și nu vă oprește nimeni să spălați 2-3 kilograme de rufe. Spun asta pentru că programul de spălare va fi mai scurt și va folosi mai puține resurse. Pe partea de eficiență are clasa energetică A+, clasa A la spălare și clasa C la centrifugare.

Programele de spălare sunt după cum urmează: rapid (termină în 15 minute), prespălare, bumbac, spălare lână, delicate, clătire intensivă și două programe speciale (zilnic și spălare cu apă rece). Dispune și de funcția pentru amânarea pornirii programului de spălare. Ecranul LED oferă informații referitoare la timpul rămas până la terminarea programului. În timpul spălării se menține destul de silențioasă și nu depășește nivelul de zgomot de 59 dB, doar în timpul centrifugării mașina depășește acel prag de zgomot. Whirlpool AWE6101 are o lățime de 40 cm și o adâncime de 60 cm.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu tehnologia Al 6lea Simț deci veți economisi timp, apă și bani; consum reduse de energie, silențioasă în timpul spălării, pornirea ei poate fi amânată și e dotată cu un ecran LED.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Whirlpool AWE6101 e o recomandare în acest buget iar dacă nu vă doriți o mașină cu încărcare frontală, nu văd de ce nu optați pentru aceasta. CU siguranță nu veți da greș deoarece veți economisi bani, spațiu și timp. Poate fi setată să pornească de dimineață și astfel puteți pune la uscat rufele înainte să plecați la locul de muncă.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Whirlpool AWE6101, mașina spălat rufe încărcare verticală”

  1. buna ziua,
    am cumparat un exemplar AWE6101 si am ceva probleme:
    -butoanele din partea stanga nu functioneaza si nici afisajul (ledul)nu functioneaza.
    credeti ca este vreo problema ce se poate rezolva fara Garantie-service?
    multumesc anticipat!

  2. Cel mai bine e să contactați cât mai repede magazinul de unde ați cumpărat produsul.

Comentariile sunt închise.