Whirlpool ARC2223

Whirlpool se descurcă de minune la frigidere, iar acest frigider Whirlpool ARC2223 e o variantă mai mică a lui ARC2283 pentru acele persoane care nu au nevoie neaparat de ceva mare, ci de ceva mic și ieftin. E recomandat de volumul net de 235 litri și de aspectul exterior plăcut care e identic cu alt variantei amintite anterior și asta o să o puteți vedea din imaginile care urmează. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și dacă e să analizăm fiabilitatea atunci o să spuneți că ați dat foarte puțin pe frigider.

Poze

Aparatul închis
Cum arată deschis

Specificaţii tehnice

Whirlpool ARC2223 arată foarte bine și se vede de la o poștă că e foarte ergonomic în utilizare. Volumul total net e de 235 litri, fiind împărțit în 187 litri ai frigiderului și 48 ai congelatorului. Probabil că v-ați dat seama că vorbim de un frigider mediu ca dimensiuni și asta o să o observați și din pozele oficiale. Cum spunea, aparatul e împărțit într-un congelator care are un compartiment mare cu o capacitate de congelare de 2,5 kilograme pe zi (e pe jumătate cât pot altele, dar acele „altele” costă dublu) și într-un frigider care are 3 rafturi și la ușă are 4 suporturi. Probabil că ar trebui să spun câte ceva despre dimensiunile aparatului, dar eu cred că ce e important de știut e faptul că nu e mare și va încăpea cu succes într-o bucătărie sau unde doriți să-l amplasați.

Păreri pro şi contra

Contra achiziției lui ARC 2223 ar fi doar că dezghețarea congelatorului trebuie făcută manual deoarece nu are No Frost. Pentru achiziția acestui aparat electrocasnic ar fi multitudinea de facilități oferite printre care se numără accesoriile, faptul că păstrează eficient alimentele, prețul mic, fiabilitatea (asigurată de garanția de 2 ani extensibilă la maxim 4 contra sumei de 119 lei) și că e silențios în comparație cu alte frigidere asemănătoare. Alt plus ar fi că ARC2223 are clasa de eficiență energetică A ceea ce înseamnă că are un consum mic de curent de aproximativ 0,8 kWh la 24 ore… conform manualului de utlizare.

Concluzie

Dacă ești în căutarea unui electrocasnic ieftin și capabil pe post de frigider atunci acest Whirlpool ARC2223 ar fi recomandarea mea deoarece și eu dețin de foarte mulți ani un model similar cu capabilități inferioare care nu a lăsat baltă familia niciodată. Singura problemă, dacă pot să-i spun problemă, ar fi faptul că o dată la câteva luni va trebui să dezghețați congelatorul deoarece se produce gheață, dar nu cred că e un bai prea mare. Frigiderul nu e recomandat doar de mine, ci și de alte persoane care utilizează aparatură electrocasnică de la acest brand și care nu au avut probleme cu ea.

Te-ar mai putea interesa