Heinner HF-V240E++ păreri frigider alb

Heinner HF-V240E++ e un frigider compact pentru persoanele interesate de ceva cu capacitate mare, dar care să nu ocupe prea mult loc. Cei de la Heinner mai au astfel de modele, dar acesta se diferențiază prin faptul că e pe culoare albă.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un model cu eficiență energetică E și o înălțime de 161 centimetri. Imaginați-vă că restul frigiderelor au înălțime de 185 sau 205 cm. Modelul de față e mai mic cu 20-40 cm.

Heinner HF V240E

Păreri pro și contra

Un frigider cu două uși precum acest Heinner HF-V240E++ este echipat cu un sistem avansat de răcire. E vorba despre Less Frost care vine ca alternativă la No Frost. Acest sistem de răcire presupune că se produce mai puțină gheață așa încât dezghețarea să fie necesară mai rar. Acest lucru se traduce în economie de timp și alimente care rămân proaspete mai mult timp.

Volumul e unul bun de 242 litri. Pentru a vă face o părere despre această capacitate menționez că o combină sau frigider normal au o capacitate cu un sfert mai mult.

Un alt lucru care vă va avantaja e faptul că acest model e unul fără mânere vizibile deoarece e vorba despre mânere integrate. Acest lucru e avantajos întrucât designul aparatului va fi unul minim.
Având eficiență energetică E înseamnă că aparatul are un consum anual de circa 178 kWh. Se poate vedea că e mult mai mic decât în cazul modelelor din anii anteriori.

Pe piață sunt multe frigidere cu o ușă sau două, dar acesta le întrece pe partea de spațiu ocupat. În sensul că ocupă puțin loc.

Dacă nu știți prea multe despre Heinner atunci trebuie să scriu că e un brand românesc, iar aparatele lor au o garanție standard de 3 ani.

Te-ar mai putea interesa