Heinner HF-V240SE++, păreri model argintiu cu Less Frost

Dacă vă interesează un aparat frigorific încăpător, dar cu o înălțime redusă atunci puteți alege un model precum Heinner HF-V240SE++. Acesta e un frigider cu două uși care are clasa E de eficiență energetică și o înălțime de 161 cm.

Frigorificul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model compact de culoare argintie. Nu doar că nu are dimensiuni mari, dar și designul e unul minim. În acest sens mânerele sunt unele integrate.

Păreri pro și contra

Pe lângă prețul mic, acest model Heinner HF-V240SE++ are și alte avantaje Pe principalele le voi menționa în rândurile care urmează:

Eficiența energetică este clasa E cu un consum anual de 178 kWh. E vorba despre noua clasă de eficiență energetică.
Dimensiunile sunt de 161x54x57 îxlxa cm, iar în felul acesta beneficiem de un aparat compact.
Sistemul de răcire este Less Frost, adică aparatul produce mai puțin gheață. În felul acesta întreținerea este simplificată.
Controlul e și el unul simplificat deoarece aparatul dispune de control mecanic cu termostat ajustabil.

Dacă vă preocupă nivelul de zgomot atunci trebuie știut că acest are un nivel normal. E vorba despre 40 decebli. Această valoare fiind înscrisă pe eticheta energetică.

Ca dezavantaj aș menționa că nu are No Frost, adică acel sistem de răcire care nu produce gheață în congelator și frigider. Are Less Frost, dar aceasta e doar o alternativă low-cost care presupune că dezghețarea va fi necesară mai rar.

În opinia mea, modelul acest ar fi util celora care sunt interesați de un aparat ușor de folosit și de la un producător cu reputație bună. Despre Heinner trebuie menționat că e un brand românesc care se remarcă prin prețuri bune și aparate cu garanție 3 ani. Chiar și modelul de față are o garanție standard de 3 ani.

Te-ar mai putea interesa