Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool ARC2283

Cei de la Whirlpool nu fac doar maşini de spălar şi cuptoare cu microunde (ca MWD308SL), ci şi frigidere foarte bune cum e frigiderul Whirlpool ARC2283. În opinia mea deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi cred că îşi merită banii şi despre raportul dintre calitate şi preţ putem spune doar de bine, iar dacă vrei ceva și mai ieftin atunci ARC2223 ar fi soluția. Fiabilitatea e şi ea excelentă deoarece are o garanţie asigurată de producător şi una extensibilă de până la 4 ani care e una contra cost, dar nu costă mai mult de 139 RON. Alături sunt două imagini şi se poate vedea că nu are display ori dispecer de apă. Neavând display înseamnă că e foarte uşor de folosit de oricine, chiar şi de un copil… până la urmă doar trebuie deschisă şi închisă uşa.

Poze

Închis

Cum arată ARC 2283 deschis

Specificaţii tehnice

Whirlpool ARC2283 e caracterizat de volumul de 265 litri, clasa A reprezentând eficienţa energetică şi că vine pe alb. Acel volum menţionat anterior e unul net, fiind împărţit în volumul frigiderului care e de 211 litri şi cel al congelatorului de 54 litri. Congelatorul are doar un compartiment şi poate congela două kilograme jumătate la 24 ore, iar frigiderul are 3 rafturi ajustabile şi la uşă există 4 compartimente suporturi. Din păcate dezgheţarea congelatorului trebuie făcută manual.

Păreri pro şi contra

Pro achiziţionarea ar fi preţul în jurul valorii de 1000 lei, aspectul foarte reuşit şi automomia mare (prin autonomie mă refer la perioada de 21 de ore prin care poate funcţiona fără curent). Există şi câteva minusuri printre care se numără lipsa sistemului No Frost (neavând această caracteristică înseamnă că va trebui să dezgheţaţi automat congelatorul la câteva luni) şi capacitatea mică de congelare.

Concluzie

Dacă vrei ceva ieftin atunci un frigider Whirlpool ARC2283 ar fi recomandabil deoarece nu vine cu tehnologii inutile şi cu butoane care nu ştii să le foloseşti, ci cu lucruri elementare. Nu are dispecer de apă ori gheaţă şi nici vreun display cu butoane care te-ar putea încurca. Probabil că nu ar strica dacă ai arunca un ochi asupra caracteristicilor sale şi a altor instrucţiuni de utliyare din manual pentru a afla concret la ce perioadă ar trebui dezgheţată partea de congelator. Ca un cuvânt de încheiere şi o concluzie finală pot spune că e un frigider care merită şi luaţi-l cu încredere deoarece şi au am ceva foarte asemănător de la Acest brand şi nu s-ar stricat… şi-l am de mai mult de 6 ani.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu