Beko RDNE350K30WN, frigider de 172 cm

RDNE350K30WN de la Beko este un frigider cu două uși și cu sistem de răcire avansat. Datorită faptului că are o capacitate de 313 l și înălțimea de 172 cm aș spune că acest model se adresează persoanelor interesate de o soluție frigo care să nu ocupe mult loc. Asta deoarece dimensiunile sale sunt de 172x60x66 îxlxa cm.

Aparatul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un electrocasnic de timp frigider cu două uși. Cred că se poate vedea din poza de alături că este vorba despre un model alb fără vreun panou de comandă la exterior. Tot din poză se poate observa că mânerele sunt unele integrate așa încât frigiderul să fie cât mai minimal la aspect.

Păreri pro și contra

Ar trebui să alegi un Beko RDNE350K30WN din mai multe motive însă eu am să le menționez pe cele mai importante cinci:

1. Vine de la un producător cu reputație bună iar din această cauză garanția standard este de doi ani. Dacă înregistrați aparatul pe pagina producătorului atunci puteți beneficia de garanție cinci ani.

2. Sistemul de răcire este unul foarte avansat. E construit în jurul No Frost și Dual Cooling. Primul lucru presupune că nu se produce gheața, acest lucru ajutând la faptul că nu trebuie să dezlegați aparatul. Al doilea lucru face referire la faptul că partea de congelator și cea de frigider propriu-zis au sisteme separate de răcire.

3. Ca în cazul oricărui aparat modern și acesta are o eficiență energetică excepțională. Este vorba de spre clasa F cu un consum anual de 276 kW.

4. Compresorul este unul tip Inverter care se remarcă prin eficiență durabilitate și un nivel de zgomot scăzut. Evident că în ziua de azi tot mai multe aparate au astfel de compresoare.

5. Poate ajuta să faceți cuburi de gheață deoarece are un dispozitiv special numit Twist-Serve.

În opinia mea acest model ar trebui să fie pe lista a dumneavoastră de cumpărături dacă vreți ceva modern de dimensiuni medii. Referitor la clasa de eficiență energetică, trebuie să scriu că majoritatea frigiderelor din ziua de azi au clasa F.

Te-ar mai putea interesa