Heinner HMB-N45F+, mini frigider alb

Mini frigiderul din imaginea de jos se numește Heinner HMB-N45F+ și este unul de tip mini bar, adică poate fi pus oriunde datorită dimensiunilor reduse. Spre deosebire de modelele mari, în acesta puteți pune diverse gustări și băuturi care trebuie ținute la rece. Mai precis, un aparat frigorific ca și acesta este perfect pentru camere de cazare, adică vorbim de industria hotelieră. Poate fi pus chiar și în bucătărie sub blat dacă vă doriți un spațiu suplimentar pentru fructe și legume.

Prețul este unul mai mult decât satisfăcător și nici nu puteți să-i reproșați ceva în acest buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Heinner HMB N45F

Merită sau nu merită cumpărat?

Evident că mai sunt și multe alte modele similare care sunt prezente de ceva timp pe piață și poate că v-ar plăcea mai mult, fie că au un design exterior diferit, fie că nu au acel compartiment pentru alimente congelate din partea de sus.

La interior are un singur raft din stilă care poate fi demontat pentru a face loc, iar pe ușă avem suporturi pentru diverse recipiente. Chiar dacă este mic, veți putea pune câteva kilograme de fructe, o mulțime de doze de bere sau chiar o sticlă mare de suc pe ușă.

Din acea etichetă energetică se poate vedea anumite specificații care le consider importante, adică volumul și consumul de energie. În funcție de acel consum, a fost acordat ă o clasă energetică destul de acceptabilă pentru acest tip de aparat frigorific.

Concluzie

Heinner HMB-N45F+ este un frigider foarte bun și acest brand oferă și ceva mai multe frigidere, chiar și cu volum mai mare astfel ca voi sau clienții să pot pune ceva mai multe alimente sau băuturi în interior. Un astfel de model poate fi Heinner HF-V89F+ care are un preț similar, deci vorbim de ceva mai mult spațiu pentru acea sumă de bani. Are un nivel de zgomot destul de redus și este destul de important acest aspect cât timp va fi pus într-un dormitor, pentru cei care au pensiuni la munte sau un mic hotel.

Te-ar mai putea interesa