Vonino Otis HD, tabletă dual core

Pentru cei interesați de o tabletă capabilă și ieftină în același timp recomand acest model Vonino Otis HD. Nu prea înțeleg de ce i se zice HD deoarece ecranul nu are rezoluție HD, ci pe aproape. Oricum, are o rezoluție mai mare în comparație cu Otis S care are 800×480 pixeli.
Datorită rezoluției 1024×600 pixeli, a memoriei interne de 8 giga și a sistemului de operare Android 4.2 o să vă puteți juca cele mai noi jocuri din Google Play Store (Android Market).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat foarte bun pentru diferite sarcini, dar în special pentru navigat pe web și jocuri.
iar, dacă te interesează cum arată atunci din imaginea de alături poate fi văzut acest lucru mai bine. Puteți vedea că e un dispozitiv foarte asemănător ca aspect cu modelul S pomenit mai sus.

Tableta
Tableta

Caracteristicile care îl recomandă sunt procesorul Rockchip RK3026 de tip dual core, placa video Mali 400, ecranul mare de 7 inci și sistemul de operare Android 4.2. Din păcate nu are 3G, însă are wi-fi așa încât să vă puteți bucura de net gratis… dacă sunteți în apropierea unui router.
Nu trebuie să te deranjeze că are vreo 4 giga de spațiu utilizabil (restul de 4 giga e utilizat de sistem și aplicații) pentru că poate fi mărit cu card de 32 giga.
Dacă te interesează să vorbești pe Skype atunci eu îți recomand acest model întrucât are cameră web foarte bună.

Alte atuuri ar fi stabilitatea, bateria care ține vreo 5 ore și hardware-ul destul de bun. Probabil că extensibilitatea sistemului de operare e cel mai important atuu al aparatului de față, dar și al tuturor tabletelor.
Din păcate sistemul de operare nu e Android 4.4, iar memoria RAM nu e 1GB, dar se descurcă bine în jocuri.

Dacă te interesează o jucărie modernă atunci acest gadget ar fi o recomandare din parte mea. Poate fi utilizat pentru jocuri precum tetris sau 2048, dar și pentru cele mai avansate vizual cum ar fi Angry Birds.
Dacă te interesează cum arată atunci din clipul de alături se poate vedea acest lucru… cu aproximație, deoarece în preview e modelul S.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Vonino Otis HD, tabletă dual core”

  1. Modelul acesta e unul foarte bun pentru cineva interesat de un dispozitiv cu portabilitate superioara oricarui laptop. Initial am avut ezitari deoarece mi-a fost frica ca nu am sa pot face aceleasi lucruri ca si pe laptop, dar dupa aceea am vazut ca poti instala o sumedenie de aplicatii de pe net.

Comentariile sunt închise.