Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

E-Boda Izzycomm Z80, tabletă dual core

E-Boda Izzycomm Z80 e o tabletă cu 3G și 1GB memorie RAM. Multora nu li se vor părea mare lucru aceste două caracteristici, dar acesta ne garantează că avem internet oriunde și că sarcinile vor rula fluent. Sistemul de operare cu care rulează aparatul acesta e Android 4.2, adică o versiune stabilă de Android.

Datorită caracteristicilor menționate mai sus, dar și a faptului că are ecran de 8 inci cu rezoluție HD recomand aparatul acesta cuiva care vrea să fie informat oriunde ar merge și care vrea să se joace diferite jocuri fără ca tableta să se blocheze.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un dispozitiv foarte bun pentru intrat pe net, vizionat filme HD și altele.

Tableta

Tableta

Specificațiile sunt ok din moment ce are procesor dual core Mediatek MT8382V, rezoluție 1280×800, multiple porturi și spațiu de stocare 8GB. Memoria RAM e de 1GB, iar din spațiul de stocare de 8GB doar vreo 4 sunt utilizabili, restul fiind folosiți de sistem.
Sistemul de operare nu e cel mai nou, dar e unul stabil și care e la fel de extensibil precum variantele noi de Android. Poți instala pe el jocuri și aplicații din Google Play Store, iar dacă nu ai suficient spațiu atunci îți recomand să cumperi un card de memorie.

Plusurile modelului acesta ar fi bateria care ține vreo 8 ore (dacă vorbești prin 3G), performanța și ecranul foarte clar.
Minusurile ar fi că nu are Android mai nou și spațiu de stocare mai mult.

Deci, dacă te interesează un aparat care să poată fi utilizat cu succes la jocuri, navigat pe web și alte sarcini atunci acesta ar fi o recomandare din partea mea. Multă lume crede despre tablete că nu au cine știe ce utilitate, însă eu îți zic că sunt foarte utile deoarece te poți conecta la net în maxim un minut pe când cu un calculator durează de 10 ori mai mult. Ca o concluzie pot spune despre tablete că facilitează accesul la informație.
Normal că poți să folosești aparatul și pe post de GPS deoarece are și această funcție.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Florin

    Fisiere AVI suporta?

Lasă un comentariu