Asus FonePad FE7010CG-1A010A, tabletă cu 3G

Asus FonePad FE7010CG-1A010A e un tablet cu ecran de 7 inci, procesor dual core și conexiune 3G. Rezoluția aparatului e 1024×600 pixeli, iar sistemul de operare e Android 4.3. Dacă vă deranjează că nu e Android Kit Kat trebuie spus că poate pe viitor va fi disponibilă o actualizare.
Sunt multe tablete sub brand românesc, dar eu o recomand pe aceasta deoarece are 1GB memorie RAM și o fiabilitate ok, lucruri cu care nu se pot lăuda tabletele chinezești.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are și 3G. Dacă vrei să știi ce fel de SIM intră în aparat atunci trebuie știut că e vorba despre microSIM.

Tableta
Tableta

Caracteristicile aparatului acesta sunt impresionante și suficiente pentru diverse sarcini. Aparatul are un ecran de 7 inci cu rezoluție aproape HD, iar panoul e unul de tip IPS. Alte aspecte pe partea de hardware ar fi camera frontală de 0,3 MP (webcam) și cea din spate de 2MP. Pe partea de memorie nu stă rău deoarece are spațiu de stocare de 8GB, iar RAMii sunt 1GB. Spațiul utilizabil e de vreo 4GB, iar dacă vrei mai mult atunci poți lua un card de memorie (aici găsești modele la ofertă).
Pe partea soft stă bine deoarece are sistem de operare Android 4.3, adică un sistem foarte popular pentru care există o mulțime de aplicații.

Plusurile aparatului ar fi 3G-ul (îți permite să folosești tableta pe post de telefon), costul de achiziție mic, că are cameră web, că suportă jocuri (gratuite ori plătite care le găsești în Android Market/Google Play Store) și fiabilitatea.
Din păcate nu vine cu Android 5 (acesta e cel mai nou Android), iar acesta ar fi singurul minus.

În rest pot spune că aparatul e unul bun pentru diverse sarcini, iar dacă te interesează jocurile cu mașini atunci trebuie știut că poți să le joci deoarece are G-sensor. De asemenea, acest aparat poate fi utilizat pe post de GPS deoarece are și această caracteristică.
Alături am postat și un video review.

Te-ar mai putea interesa