Toshiba WT7-C-100, tabletă Encore Mini cu Windows 8.1

Tableta Toshiba WT7-C-100 face parte din seria Encore Mini care nu e cu Android, ci cu Windows. După cum bine știți, tabletele cu Windows nu era chiar așa de accesibile însă cu trecerea timpului eu au devenit tot mai competitive. Astfel că nu mai sunteți nevoiți să luați una cu Android, dacă nu doriți și sunt producători destul de cunoscuți care le oferă. Toshiba e cunoscut și pentru laptopurile sale fiabile iar dacă sunteți deja fan al acestui brand, nu văd de ce nu alegeți acest model.

Alternative sunt cele de la alți producători și nu cred că acest sistem de operare poate fi comparat cu Android. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

E genul de tabletă care poate fi ținută cu ușurință într-o singură mână iar c cealaltă puteți naviga. Interfața sistemului e plăcută dar cred că se mai poate lucra la ea. Are o configurație cu un Quad Core de la Intel, dar placa video e tot cea Intel. Nu e genul de tabletă care poate fi folosită ca și consolă deoarece e destul de ieftină.

Are un ecran de 7 inci cu imagine 600p, deci nu e HD. Pentru cei cu pretenții mai mari, le recomand tabletele HD și cu procesoare ceva mai performante. Eu consider că 1GB e suficient iar pentru mai mult spațiu de stocare, un card e ideal. Chiar dacă are 16GB, spațiul disponibil e mai mic deoarece sistemul e pe el.

Ca și dotări are: un difuzor, microfon, cameră web, cameră principală de 2MP, slot pentru card, bluetooth și WiFi. În mod economic, autonomia poate atinge chiar și 6.5 ore iar în mod normal, e undeva la jumătate. Sistemul de operare e la ultima versiune și nu e o versiune mobilă, ci cea care deja o cunoașteți de pe PC. Cu siguranță, e puțin mai „Lite” că altfel i-ar fi trebuit mai multă memorie.

Plusuri: prețul atractiv, autonomie mare, destulă memorie RAM, spațiu intern decent, slot pentru card și procesor Intel.
Minusuri: nu prea sunt.

Toshiba WT7-C-100 e un gadget care poate fi folosit acasă, la locul de muncă sau la școală. Jos am pus o prezentare a acestei serii și chiar dacă au o denumire puțin diferită, configurațiile sunt relativ același.

Te-ar mai putea interesa